Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohayo Gozaimasu

Macie prosty tutorial o mappingu klawiszy, moze komus sie przyda, moze nie.

Skana nie daje

Daje tylko download

Chcesz skan? Pobierz, nie rozpakowuj tylko daj do skana i bedziesz mial.

Przepraszam za trzaski, poprawialem mikro

Download:

MediaFire

MegaUpload

2Shared

FileFactory

SendSpace

Dziekujcie, badz nie, przyda sie>fajnie, nie>trudno, bywa.

Pozdrawiam

Athis

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

TAK! 40 wyswietlen i zadnego posta! Dzieki wam ludzie!...

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

Opublikowano

Bywalo gorzej : /

Opublikowano

Będzie gorzej jak nie przestaniecie spamować... Każdy niepotrzebny post pod moim będzie karany warnem.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

To nie jest spam tylko wymiana zdan, przeczytaj sobie moja sygne, warnij mnie za to, usun posta, wylacz naliczanie postow i zostaw w spokoju, spam z deczka polega na nabijaniu postow, rzez co na zbednym zabieraniu miejsca w sqlu, ale to i tak malo, tu glownie chodzi o posty.

I to juz nie wolno pisac ze sie dziekuje za tutorial? aha... duzo sie zmienilo...

Opublikowano

Nie będę się z tobą kłócił, to jest spam i już. Te posty nie były do niczego potrzebne... Warna Ci na razie nie dam, i tak powinieneś dostać bana za multi acc.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

hmmm iRokushou wiesz ze była amnestia ? zresztą, wiesz namęczył się przy tym, żeby jakiś noob miał zabawę a nawet nie dostał zasranego dziękuje ...