Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Smurf Rosja?

Kusiuv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Oplaca sie tam smurfowac? mam konto 6 lvl i niewiem czy dalej ciagnac, wszedzie ruski jezyk i boje sie ze na rankedach sie z nimi nie dogadam. Ogolnie diament na eune i chce spróbowac grac na innym serwerze. Mam jeszcze na EUW no ale zapomnialem hasła dlatego gram na rosji, bo slyszalem ze latwo, no ale wlasnie mam problem co do tych rankedow. Gra ktos tam 30+ ranki? jakie macie zdanie?

Opublikowano

Ruski często porozumiewają się językiem angielskim,raczej wystarczą szyfry typu drake,blue,red,ss i pingi ;)

Opublikowano

To nie lepiej po prostu stworzyć nowe konto na EUW?

Ewentualnie użyć opcji Przypomnij Hasło :)

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Ruski często porozumiewają się językiem angielskim,raczej wystarczą szyfry typu drake,blue,red,ss i pingi ;)

Grałeś tam w ogóle? No sorry, ale w 99% przypadkach ruskie porozumiewają się własnym językiem ;]

Nie biorąc pod uwagę komunikacji, to na Rosji gra się o wiele lepiej niż na EUNE;) Ogólnie kiedyś grając ranki na Rosji w ciągu 1-2 miesięcy spotkałem dosłownie max jednego trolla. Po prostu graj swoje, nie ma co się martwić, że się nie dogadasz. W lobby zawsze możesz skorzystać z google translatora, by zrozumieć o czym mniej więcej mówią. Podczas gry używałem przeważnie samych pingów i to w zupełności wystarczało.

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Oczywiście że się opłaca, dla mnie komunikacja nie stanowi problemu, bo umiem rozmawiać i czytac po Ukraińsku, no ale jeżeli chcesz się brać na poważnie za rosje, naucz się alfabetu (1-2dni) i ogarniesz o co chodzi.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Oczywiście że się opłaca, dla mnie komunikacja nie stanowi problemu, bo umiem rozmawiać i czytac po Ukraińsku, no ale jeżeli chcesz się brać na poważnie za rosje, naucz się alfabetu (1-2dni) i ogarniesz o co chodzi.

A to nie to samo ? Ukraina-Rosja ;D

Ja mam konto jeszcze z bety ruskiej 3 champy + skóry , ogółem gra sie fajnie ale lubią sobie ruscy po flejmić jak coś napiszesz po Polsku :D

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

ok wkraczam ja ^^ gram na ruskim od powstania (wole nie wspominać o przyczynach) xD

Ruscy nie są aż tak źli jak piszą o nich wszyscy poziomem nie odstaje od eune jak dla mnie.wielu poprostu nie potrafi angielskiego, raz na 10 gier gram z kimś kto dobrze zna ten język. i jest prosto się wybić tak jak jest prosto się wybić na east :pp

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

dzieki panowie za odpowiedzi :) narazize wiecie 7 lvl te sprawy same leszcze i tylko ruskie kwadraciki mi wyskakuja zamiast liter ;p coponiektorzy cos tam powiedza ale marnota, zreszta nie ma ich za co winic - jest to serwer ruski czyli sama spolecznosc ruska.

Opublikowano

mam tam konto 18lvl od bety

od bety 0 kontaktu

matchmaking nie istnieje (ja 18lvl gram z 6 bez premed ..)

angielski malo kto zna

naucz sie alfabetu cos sie dowiesz

ogolnie nie polecam ,zero kontaktu (moje mecze shyv.....)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...