Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak zdobyć za darmo kod/Jak zrobić Pro Rhino

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka z tej strony AfgFire.
Chciałbym się z wami podzielić informacją jak zdobyć darmowy kod który daje nam parę fajnych rzeczy oraz jakie moduły wsadzić do rhino.
Co musimy zrobić ?? Wytłumaczyłem to w tym filmiku.
Jeżeli nie podoba się zostaw komentarz w którym napiszesz w czym popełniłem błąd lub co Ci się nie spodobało.

https://www.youtube.com/watch?v=6wpSP55enec

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Dałem lajka jak i suba aczkolwiek tego kodu użyłem już w wakacje i myślałem, że już nie działa ;] ale oczywiście nowym się przyda.

Mógłbyś na wiki warframe'a zrobić taki temat i też zaprezentować przy okazji swój kanał yt ;]

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Troche za późno większość graczy Warframe z pc ma już konta ja już zakupiłem boosty przegrałem 11 Godzin i mi troche się nie opłaca grać od nowa

@off Topic czym nagrywasz?

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Troche za późno większość graczy Warframe z pc ma już konta ja już zakupiłem boosty przegrałem 11 Godzin i mi troche się nie opłaca grać od nowa

@off Topic czym nagrywasz?

Ten kod nie jest wyłącznie dla nowych graczy każdy mógł go użyć i tak w ogóle ten kod już nie działa z tego co słyszałem ale sprawdź.

Faber est quisque suae fortunae

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Żeby Rhino był na prawdę pro, musi mieć hełm Arcane Vanguard, który dodaje 30% do szybkości ruchu, zabierając przy tym jedynie 5% mocy energii:P

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego na meila nic mi nie przychodzi ?

Wyskakuje taki błąd na stronie Invalid activation code Please retry activating your key

C:\Users\cyb3r_000\Desktop\zjdf81w.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...