Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie w co się teraz gra?

nell1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jakie gry możecie mi polecić? chodzi mi o takie z kategorii jak metin2 czy coś w tym stylu. Może coś bardziej 'magicznego xD'. Żeby się przyjemnie i raczej na długo grało. Proszę o pomoc ^^

Opublikowano

DotA 2

Smite

Może jakiś priv metin2?

Jakaś gra w trybie co-op

Zależy co lubisz, gier jest pełno wystarczy podać gatunek gry i czy ma być darmowa czy płata.

Jak coś napisz jaki gatunek to jeszcze coś dopisze bo ludzie grają praktycznie we wszystko.

Opublikowano

Ja osobiście polecam Hero of Obelisk, bardzo dobra gra i dopiero co wyszła

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

War Thunder. Szczególnie że w ciągu kilku dni wychodzi Close Beta czołgów. A potem to już tylko będzie można oglądać ujemne notowania w ilości graczy WoT.

Opublikowano

Polecam dotę, bardzo się rozwija i jest coraz bardziej popularna. Jeżeli nie chcesz MOBA to z polecam z cRTS Warcraft 3, Starcraft 1/2 oraz z FPS Combat Arms, CS;GO.

Opublikowano

Call of Duty 4: Modern Warfare lub World of Tanks. Może ta pierwsza propozycja nieco zalatuje starością... ale fun jaki daje ta gra jest świetny. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Teraz to wszyscy w lola grają..

Ja w życiu w lola nie grałem :P

Mc,lol,metin,cod,aion,smite

Opublikowano

Ja w życiu w lola nie grałem :P

Mc,lol,metin,cod,aion,smite

wszyscy - chodziło że coraz większa ilość gra i zaczyna grać, tak jak kiedyś w Polsce na topie był Metin (Global).

@Top

LoL - coraz częściej na osiedlu słyszę jak o nim rozmawiają nawet osoby z podstawówki

Metin2 - wygasa się Global, ale znaczna ilość osób gra na privach

CS 1.6 - klasyka, nic nie trzeba chyba dodawać

Smite/Aion - dużo osób zaczyna w te gry grać, osobiście mam kilku znajomych którzy chwalą te gry

Dodatkowo dochodzą gry Single i ' konsolówki ' :)

Opublikowano

Graj w Lola, jak masz dobre podejście do gry, nie denerwujesz się i nie tryhardujesz to gra przynosi TONY frajdy. Jak się będziesz wkurwiał podczas gry to odpuść bo już dosyć spinaczy jest.

Ew. Hearthstone jest spoko.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Graj w Lola, jak masz dobre podejście do gry, nie denerwujesz się i nie tryhardujesz to gra przynosi TONY frajdy. Jak się będziesz wkurwiał podczas gry to odpuść bo już dosyć spinaczy jest.

Ew. Hearthstone jest spoko.

Dla tego nie zacznę grać w lola i również dla tego gram w smite o wiele lepszy moim zdaniem i na pewno mniej graczy którzy spinają poślady...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Dla tego nie zacznę grać w lola i również dla tego gram w smite o wiele lepszy moim zdaniem i na pewno mniej graczy którzy spinają poślady...

Jak się gra rankedy albo drafty to nie jest tak żle, ale niestety w lola grają neokidy bez mózgu ;(
Opublikowano

Polecam PoE (Path of Exile) ciekawy back'n'ślady w klimatach dark, rozwój postaci chyba jest najbardziej rozbudowany że wszystkich mmo eva, ogółem polecam bo gra ciekawa tym bardziej jak się gra z kimś ;)

Nie mogę zedytowac, proszę poprawić na hack'n'slash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...