Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M98B

Chomik132000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz ją przetestować na PTE. Ale z własnego doświadczenia jest bardzo słaba. Duży opad kuli, małe obrażenia i strasznie powolna.

Więc moja odpowiedz na Twoje pytanie to nie.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

Ja to kupilem i dupy nie urywa :/ wracam do JNG

Możesz ją przetestować na PTE. Ale z własnego doświadczenia jest bardzo słaba. Duży opad kuli, małe obrażenia i strasznie powolna.
Więc moja odpowiedz na Twoje pytanie to nie.

Czlowieku to po co robili ta bron jak jest ..ujowa ? moge sie zgodzic tylko z jednym ze jest powolna.

Opublikowano

może już kilka dni po założeniu tematu ale kupiłem sobie tę broń i stwierdzam że jest bardzo chujo*wa nie polecam nikomu kto planuje ją zakupić jak na razie najlepszą bronią według mnie jest Jing

Opublikowano

może już kilka dni po założeniu tematu ale kupiłem sobie tę broń i stwierdzam że jest bardzo chujo*wa nie polecam nikomu kto planuje ją zakupić jak na razie najlepszą bronią według mnie jest Jing

Święta blisko, Adam przemówił! :D

Dla Twojego stylu gry na 100% będzie słaba, ale dla camperów lajtowo idzie ją ogarnąć, do tego ma nawet nawet lunetkę, tyle że żałosne powiększenie do niej dali, no ale cóż...

Sam jej design jest nawet fajny, co cieszy oczy, na Omanie się sprawdzi :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Święta blisko, Adam przemówił! :D

Dla Twojego stylu gry na 100% będzie słaba, ale dla camperów lajtowo idzie ją ogarnąć, do tego ma nawet nawet lunetkę, tyle że żałosne powiększenie do niej dali, no ale cóż...

Sam jej design jest nawet fajny, co cieszy oczy, na Omanie się sprawdzi :P

zmieniam zdanie pograłem trochę broń jest spoko ale dupy nie urywa JING KOXI :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...