Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube-oryginalne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest to już żałosne, wiem.. wciąż to pytanie "czy się wybije".

Stworzyłem coś chyba (chyba) oryginalnego. W sumie ta seria jest od roku i stąd wszystkie moje subskrypcje na kanale.

Ale mam pytanie.. Czy to jest oryginalne i czy to nagrywać? Tylko, że teraz w lepszej jakości i lepsze scenki?
Nagrywałem to rok temu, miałem słabe umiejętności w obrabianiu. A teraz sobie sam intra klepie i montuje filmy.

Opublikowano

Bardzo fajne :D nagrywaj dalej, poza tym jakby to nie bylo 'orginalne' to by nie bylo tyle wyswietlen :P.

@Ale sama gra w sobie nie jest oryginalna i na niej sie nie wybijesz :(

Opublikowano

Znowu Minecraft!!!

Bez żartów.

Gra może być fajna, ale cały youtube jest tym zawalony.

akurat tego co ja nagrałem nie jest dużoo.

Opublikowano

Nie śmieszne. :)

Jeśli śmieszne wpadki to wrzucaj wcinki YouTuberów czy coś a nie na siłe jakieś gówno robisz - to nawet nie wpadki.

Opublikowano

to skoro ani kur*wa fajne to skąd tyle jebanych wyświetleń i łapek? boże, niepotrzeby ten temat bo widać jak akceptujecie wzrastających YT'erów.

Opublikowano

to skoro ani kur*wa fajne to skąd tyle jebanych wyświetleń i łapek? boże, niepotrzeby ten temat bo widać jak akceptujecie wzrastających YT'erów.

nie wiem kurwa, bo jacys debile 12 letni wpisywali minkraft i im wyskakiwalo. powiedz mi kurwa co ma jezdzenie na swini, tanczenie na rurze, jakies kurwa spadanie w dol wspolnego z wpadkami? nie wiem jakie trzeba miec IQ zeby to lajkowac czy subowac za to, i dont want to live on this planet anymore :(

tak wogole minecraft sie juz przejadl, ja bylbym w stanie zalajkowac cos w stylu timelapse, jak goscie buduja cos przez kilka h, i to jest ladne, a nie takie gowno, zastanow sie nad soba

@@@@

znalazlem twoj film, ktory ma szanse podbic youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=_Mk9LZDSQ98

trening 'klanu' na botach hehehe

Opublikowano

Buhahahahhaha, łapka w dół za te suchary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...