Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zadanie]Korzyści z własnej lini kolejowej

Xamaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewne pytanie głównie chodzi mi jakie jest wasze zdanie co do pytania

Jakie korzyści ekonomiczne przynosi linia kolejowa , udowodnij mi ,że linia kolejowa z polski do innych krajów będzie miała zysk (Przekonaj mnie do wyłożenia pieniędzy na taką linie) Takie zadanie domowe liczę na waszą pomoc :)

Opublikowano

Korzyści ekonomiczne:

Niższy koszt transportu.
Szybkie dostarczenie transportu.

Duża pojemność transportu kolejowego.

Linie kolejowe między krajami europejskimi przynoszą korzyści od wielu lat. Na tej podstawie można stwierdzić opłacalność inwestycji. Rośnie wskaźnik eksportu państwa polskiego, co wskazuje na większe zapotrzebowanie na usługi transportowe. Usługi transportowe koleją tu wieloletnia inwestycja, która przy danych statystycznych naszego kraju musi przynieść zyski ekonomiczne. Wzrasta zapotrzebowanie na szybkie transporty nie koniecznie między państwami europejskimi. Własna linia kolejowa zapewnia szybki czas wykonania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...