Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry by pograć

DaMiX211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

O tuż poszukuje gry MMO 3d najlepiej po Polsku , ale raczej nie ma dużego wyboru więc p angielsku xD .

Wymaganie nie grają roli .

Grałem już w kilkanaście gier wymienie je najlepiej :

TERA online

C9

Guild Wars 1/2

Allods

Neverwinter

Metin2

Shaiya Online

Panzar

Aion

Rappelz

4story

Archlord

4Story

RoM

Cabal

PathOfExile

Mu online

Linegae 2

I to chyba tyle , podkreślone to znaczy , że bardzo długo w nie grałem i przypadły mi do gustu jak widać gustuje

w non target czyli system walki jak z "Metin2" i coś w tym stylu tylko szukam .

Dzięki za swoje sugestie i pomoc , ale prosił bym także by choć trochę przybliżyć mi grę .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Proponuje:

Drakensang

Shaiya

RappelZ

No w Shaiya grałem i w Rappelz też fajne gierki ale w Darkensang nie zobaczę i proszę o dalsze propozycje .

Opublikowano

Może:

World Of Warcraft

Rise Of Metin

Rise of metin już nie ma. Teraz będzie nosić to nazwę "chaos gate" czyli swoją oryginalną. I skąd wiesz że spełnia kryteria skoro nie wystartowało/nie wiadomo czy wystartuje.

Od siebie mogę polecić RIFT lub eden eternal jezeli cukierkowość ci nie przeszkadza. No i jeszcze Vindictus.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Rise of metin już nie ma. Teraz będzie nosić to nazwę "chaos gate" czyli swoją oryginalną. I skąd wiesz że spełnia kryteria skoro nie wystartowało/nie wiadomo czy wystartuje.

Od siebie mogę polecić RIFT lub eden eternal jezeli cukierkowość ci nie przeszkadza. No i jeszcze Vindictus.

Wiem, bo grałem na chińskim cliencie ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Rise of Metin jeżeli byłby to Metin2 to tak , ale niestety tak nie jest . Banalna gra jak dla mnie bicie mobków na Hita to jest specjalna umiejętność tej gry mimo skili , które służą tylko do PvP .

WoW nie dla mnie :)

Vindictus coś kojarzę a Rifta obserwowałem lecz ostatnio sporo negatywnych wypowiedzi na jego temat . A jak z liczbą graczy ???

Eden coś tam... Cukierkowość mi przeszkadza .

Tymczasem proszę o podawanie następnych tytułów .

Opublikowano

to moze sprobuj Diablo 3 :) na troche cie zatrzyma fabula i grywalnosc, niedlugo wyjdzie dodatek :) sam ostatnio wrocilem z nudow :P bo tez nie mam w co grac :) wszedzie albo pustki albo nuuda... wiec na dzien dzisiejszy polecil bym ci zabawe w Diablo 3

Opublikowano

No strasznie się porobiło te nowe gry są , ale no nie chce się na nich tak zbytnio grać brakuje im czegoś a za to te starte dobre gierki , w które potrafiłem grać dzień i noc teraz albo mało ludzi , nowe dodatki które psuja całą rozgrywkę . Nie ma po prostu nie ma w co grać .

Opublikowano

W Vindictusie trzyma się dość dobra ilość graczy, wątpię że gra upadnie lub nie będzie z kim grać.

Nie wiem co ci polecić.. Nie ma zbyt wielu mmorpg po za wymienionymi, w które warto zagrać.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...