Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacker!

o HACkErACH,HY HYba xD  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co robisz gdy widzisz na roomie haka XD

• Wychodzisz z danego rooma
    • Starasz sie dac mu kicka
    • probujesz nakrecic film lub zrobic screena
    • poprostu grasz z nim bo jestes noobkiem
    • denerwuje cie to i w?aczasz swoje haki zeby dac mu nauczke.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To proste Ankieta dla Ludzi nie Kidow,Noobow,Pał,Chamsow,xD thx Glosujecie przyda sie d;) prosze o komentarze

1. Poprawna polszczyzna! Świadczy to o tym, że to ty jesteś dzieckiem.

2. Nie obrażaj innych ludzi stwierdzeniami typu.

To proste Ankieta dla Ludzi nie Kidow,Noobow,Pał,Chamsow

Opublikowano

@up tak , a może odwrotnie ? Żal mi Ciebie jak po piśmie możesz rozpoznawać kto jest takim bachorem jak nie powiem kto , bo jeszcze Cię "obrażę" . Nie maco się oszukiwać ma racje tylko upośledzone dzieci latają z super jumpem po mapie ;p On nie określił , który user z naszego forum jest tym określeniem , więc nie można stwierdzić pochopnie , że chce kogoś z nas obrazić , bo by musiał podać konkret kim ta osoba jest , ponieważ tylko tak można mu dać ostrzeżenie za obrażanie użytkowników z naszego forum , bo jakbyś poczytał tematy wywnioskował byś że np. "debilni admini są z warrocka" nie jest karana o ile się orientuje ;p Może po prostu używa coś innego od ie i wyświetla mu słowniczek i jest polakiem , bo jak Ty wnioskujesz , że po piśmie można stwierdzić kto jest bachorem ja mogę twierdzić , że jesteś ruskiem , bo nie piszesz znaków polskich ;p

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

@up tak , a może odwrotnie ? Żal mi Ciebie jak po piśmie możesz rozpoznawać kto jest takim bachorem jak nie powiem kto , bo jeszcze Cię "obrażę" . Nie maco się oszukiwać ma racje tylko upośledzone dzieci latają z super jumpem po mapie ;p On nie określił , który user z naszego forum jest tym określeniem , więc nie można stwierdzić pochopnie , że chce kogoś z nas obrazić , bo by musiał podać konkret kim ta osoba jest , ponieważ tylko tak można mu dać ostrzeżenie za obrażanie użytkowników z naszego forum , bo jakbyś poczytał tematy wywnioskował byś że np. "debilni admini są z warrocka" nie jest karana o ile się orientuje ;p Może po prostu używa coś innego od ie i wyświetla mu słowniczek i jest polakiem , bo jak Ty wnioskujesz , że po piśmie można stwierdzić kto jest bachorem ja mogę twierdzić , że jesteś ruskiem , bo nie piszesz znaków polskich ;p

Ja napisałem ogólnie :

2. Nie obrażaj innych ludzi stwierdzeniami typu.

Nie napisałem tu nigdzie o żadnych użytkownikach czy co. Ale sam przyznaj że takie słowa mogą kogoś urazi bo na przykład jest ktoś naprawdę dzieckiem [W sensie że ma 10 lat].

Opublikowano

Chodź rzadko używam tego słowa to w tej chwili jest ono w sam raz. "Żal" mi Was.Dosłownie i w przenośni. To jest forum o, z resztą każdy wie o czym, a Wy tu robicie jakieś bzdurne ankiety, petycje i chooj wie jeszcze co, jacy Ci cheaterzy są źli, jak ich zwalczać, jak zapobiegać.Pisanie na tym forum tematów/postów w stylu "Jak zaraportować cheatera" czy też "Co robisz jak widzisz hackera" jest tak samo żenujące jak proszenie o hacki na warrock.com.pl. Reasumując ogarnijcie się z deczka, zjedzcie i przestańcie pierdolić głupoty, bo się ludzie z Was śmieją.

off

Opublikowano

Opera kropek nie stawia xD Co do tematu to ja robię scrna :D Już właśnie koleś poszedł z bronze :D Acha jak się w hacku zaznacza premkę to Ci exp podwyższa?

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

Opera kropek nie stawia xD Co do tematu to ja robię scrna :D Już właśnie koleś poszedł z bronze :D Acha jak się w hacku zaznacza premkę to Ci exp podwyższa?

Tak o 25%. I do tego 25 więcej Golda.

Pasjonat
Opublikowano

Właśnie ściagnąłem haka, broń boże jakieś no spread czy coś, wziąłem tylko premke i działa;d. Teraz będzie szybciej exp szedł;d. Dzięki;].

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Właśnie ściagnąłem haka, broń boże jakieś no spread czy coś, wziąłem tylko premke i działa;d. Teraz będzie szybciej exp szedł;d. Dzięki;].

Jak bierzecie premke platinum to macie 50% exp +25% BONUS EXP CZYLI 75% EXP!!!!!

Opublikowano

No o tym że Premka daje EXP to nie wiedziałem (premka w hacku).

Byłem święcie przekonany że to tylko Visual jak z tymi brońmi w Item Shop.

zbyt duża sygnatura