Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Priv nie chce się włączyć

Kariolax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Za każdym razem jak chcę zagrać na jakimkolwiek privie, nie mogę :D

Mój problem wygląda nastepująco : Naciskam ikonę jakiegoś priva, jest kółeczko(czyli tak jakby się ładuje) i dalej nic

Wspomnę że :

-mam wyłączoną zaporę systemową

-uruchamiam jako administrator

-program znajduje się w wyjątkach na avaście

POMOCY!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przenieś grę na inną partycję.

Wyciąłem z jednego dysku na drugi i nic nie dało. Uninstall i Install ponowny nic nie zadziała gdyż tak się dzieje z każdym metkiem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz winde 7

ustaw prawa administratora dla całego folderu i plików wyzuć wtedy do kosza przywróć i zmień powrotem uprawnienia szukaj w tym kierunku to start jak świat problem wyrzucaj do kosza zmieniaj prawa dostępu musi się udać ja już nie pamiętam co i jak napisz mi jeszcze jaki serwer np

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz winde 7

ustaw prawa administratora dla całego folderu i plików wyzuć wtedy do kosza przywróć i zmień powrotem uprawnienia szukaj w tym kierunku to start jak świat problem wyrzucaj do kosza zmieniaj prawa dostępu musi się udać ja już nie pamiętam co i jak napisz mi jeszcze jaki serwer np

Mało rozumiem co napisałeś ... Ciężko mi cb rozszyfrować. Jak możesz to pw albo napisz jaśniej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...