Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile rp moze maksymalnie dać Riot

Vorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j.w jak napisze do supportu

I jeszcze kiedy Battle Bunny Riven była w wyprzedaży?

Skiny za 975 rp na przecenie kosztują 487 RP ?

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Wez pod uwage jeszcze wartosc skina.

Jest wieksze prawdopodobienstwo ze ci dadza 100 do Cybernetycznego za 3250 niz 50 do skina za 260.

Bullshit

Opublikowano

Wez pod uwage jeszcze wartosc skina.

Jest wieksze prawdopodobienstwo ze ci dadza 100 do Cybernetycznego za 3250 niz 50 do skina za 260.

odrazu dadza ci 1000 na free skina

@top

dadza ci maksymalnie 30rp wzamian za jakis rysunek/wierszyk o lolu

Opublikowano

Za darmo to Ci nawet w morde nikt nie przywali. Musiałbyś napisać do czego Ci brakuje i zrobić jakiś rysunek. Ok. 40 RP mogą Ci dać jak będzie ładny rysunek.

Opublikowano

Myślę że do 50 powinni dać.

Bunny Riven nie pamiętam kiedy ostatni raz była na przecenie ale właśnie wtedy ją kupiłem.

Była wtedy wielka przecena na której upolowałem Lee sin Dragon Fist i Bunny Riven.

Może komuś się skojarzy kiedy to było.

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

max 30 i nie do rzeczy z wyprzedazy wtedy nie daja w ogole

Bzdura, dostałam 40 RP na champa z wyprzedaży.

Opublikowano

Max 30

buahaggahah weź zamknij twarz lepiej mi dali 50 i co?? czemu wprowadzasz ludzi w błąd lepiej idź z tego forum jak masz takie bzdety gadać pozdrawiam

kto tak uważa łapa w góre!!

Opublikowano

Możesz dostać 1-100 rp (1 - bo tyle może też brakować :P). To zależy od tego co zrobisz (rysunek,wierszyk,piosenka) i jak to będzie zrobione. Więc żeby dostać, więcej musisz się postarać.

Opublikowano

buahaggahah weź zamknij twarz lepiej mi dali 50 i co?? czemu wprowadzasz ludzi w błąd lepiej idź z tego forum jak masz takie bzdety gadać pozdrawiam

kto tak uważa łapa w góre!!

nikt tak nie uważa wiec nie dostaniesz łąpki

kolejny gimbus

co do tematu ja dostałem 45 rp za rysunek caitlyn.

Opublikowano

Riot nie może rozdawać RP.Tutaj chodzi o polityke Riot Games.

Oczywiście czasami dadzą, ale mi nie chcieli dać a dałem im taki ładny wierszyk.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Dają max do 60 rp, a przynajmniej tak odpowiedział mi jeden z supporterów. Ja raz dostałem 80, choc potrzebowalem tylko 31, ale to za naprawde dobry szkic ołówkiem. Co do riven, to na 100% była podczas wielkanocy, i potem też jakoś była do kupienia, chyba teraz podczas tego "eventu" ze starymi skórkami, który trwa od listopada. Mysle, że ten skin jest na tyle ładny, że zobaczymy go i w przyszłym roku podczas wielkanocy, wtedy na 80% bedziesz mógł go kupić.

Opublikowano

Battle Bunny Riven Last Sale: 04/05/2013

Lolking.net nie gryzie

@up

Normalnie sec wcześniej napisałeś -,-"

Hafasah_tr_76_5_logo.png

Opublikowano

jak mi brakowalo rp to wyslalem do nich wiadomosc ze brakuje mi 30 rp i czekalem chyba 1 dzien i znowu napisalem ze brakuje mi 30 rp i dodalem obrazek:D i po paru dniach dostalem 60rp:p

Opublikowano

Ostatnio pisałem.

Dają od 1 do 50. Napisz wierszyk lub zrób obrazek. ( Lub po prostu skopiuj wierszyk z jakiejś strony )

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...