Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy Gracz :)

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Polecam na start bladera (sporo deffa, atak przeciętny), dobry też jest Warrior (mniej deffa, dobry atak) - jedna z tych dwóch postaci najlepsza na start.

2.Tak, bonuje się rzeczy poprzez wbijanie slotów (bonusy) i upgradowanie itemów (dodaje deff lub atk, w zależności czy broń czy ubranie)

Jak coś niejasno napisałem to pytaj ;d

Opublikowano

Witam. Jako nowy gracz mam kilka pytań:

1. Kim najlepiej grać?

2. Tam się bonuje jakoś rzeczy czy jak?

Zapoznaj się z FAQ gry. Powinno pomóc znacznie w rozpoczęciu gry.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

1. Polecam na start bladera (sporo deffa, atak przeciętny), dobry też jest Warrior (mniej deffa, dobry atak) - jedna z tych dwóch postaci najlepsza na start.

2.Tak, bonuje się rzeczy poprzez wbijanie slotów (bonusy) i upgradowanie itemów (dodaje deff lub atk, w zależności czy broń czy ubranie)

Zapoznaj się z FAQ gry. Powinno pomóc znacznie w rozpoczęciu gry.

Dzięki za pomoc: ) Gram bladerem :)

Temat for cls

Opublikowano

Kolego pomyliło ci się coś Blader to postać która posiada mniej deffa ale za to posiada dużo deff rate czyli missy ! no i dps przeciętny, Warrior postać która ma duży def, dużo hp, duży dmg ale za to mały def rate co idzie z tym ze otrzymuje każdego hita, dmg ma duży ale bije strasznie wolno. Na Start każda postać w Cabalu jest okey nie ma tak że jedna jest taka a druga taka, graj czym ty uważasz za stosowne popatrz na filmy na yt i jaka postać ci przypanie do gustu taką graj w cabalu gra zaczyna się od 150lvl+ uwież że do tego 150lvl ogarniesz postać napewno (nawet FB który ma mase debuffów i niby musi wiedzieć jak i gdzie ich uzyć) Gildie poszukaj, napewno ci pomoga. Dużo Polskich gildii rekrutuje od 1lvl bo biją się o każdego polaka ;D. Pozdrawiam i myślę że troche objaśniłem sprawe :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...