Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Przy właczeniu nostale

NerusŁuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem czy dobrze trafiłem do prawidłowego działu ale sie nie orietuje. Mam problem z gra nostale i jej właczeniem bo za kazdym właczaniem pojawia sie ten o to napis

>>> Access violation At adress 3F3517D9 in module msht.dll <<<

I nie wiem co z tym zrobic. Od razu mowie ze nie instalowałem nostale tylko pobrałem na pendrive od kolegi 2 lata temu. Prosze o natychmiastowa pomoc. Ewentualnie moge podac fb zeby sie szybko skontaktowac ale to na Priv!!!

Za kazda pomoc BARDZO DZIEKUJE

@Edit

Sr za edit ale popełniłem bład w pisowni tego błedu

Opublikowano

Skad miałęm wiedziec ze to z jakiegos LIVE? TO nie ja pobierałem tylko od kolegi ale spoko zaraz zobacze czy uda sie w razie do ktorej na kompie jestes?

@Edit

To nie instalka... To jakis mały plik ktory włacza sie jak jakis plik aktualizacji z nostale.. Mam to tam włozyc?

Opublikowano

Zara wam dam ss bo znowu jakis bład do ku*** xDD

A pro po instalacja trwa kurde 1-2h to myslisz ze mi sie chce co chwile instalowac? ... :D

@EDIT

Macie link. Za kazdym razem idzie mi teraz inna aktualizacja i pokazuje sie ten o to bład widoczny na obrazu w linku ponizej.

>>> 2pzxj4k.jpg<<<

Opublikowano

Nie noo... Wedlug mnie temat do zamkniecia, bo nie chce mu sie czekac 1-2... Jak mamy mu pomoc skoro odrzuca nasza pomoc?

Prosze o close.

Opublikowano

Ja nawed poswiece 2tyg ale prosze o pomoc bo chce pograc a nie meczyc sie z tym wszystkim

Chodziło mi o ta reinstalke bo to co chwile cos z ta instalka jest nie tak albo mi cos sie w systemie rozwaliło

Poprostu chce szybiej pomocy zeby ktos co chwile odpowiadał bo ja chce pograc bo inne gry juz sie znudziły wiec chce zeby przy nim został na dłuzej a nie co 1h poprostu

Zrób reinstal masz link do torrenta z oficjalnej strony gdzie pobierasz tyko instalke NT, a nie ten syf GF Live

http://tracker.gfsrv.net/NosTale_PL_20130613.exe.torrent

Ten link nie działa mowiłem mu a ten nic

Opublikowano

Ja nawed poswiece 2tyg ale prosze o pomoc bo chce pograc a nie meczyc sie z tym wszystkim

Chodziło mi o ta reinstalke bo to co chwile cos z ta instalka jest nie tak albo mi cos sie w systemie rozwaliło

Poprostu chce szybiej pomocy zeby ktos co chwile odpowiadał bo ja chce pograc bo inne gry juz sie znudziły wiec chce zeby przy nim został na dłuzej a nie co 1h poprostu

Ten link nie działa mowiłem mu a ten nic

http://pl.nostale.gameforge.com/main/download

Łatwo, legalnie, oficjalny link, działa. Już nie wymyślajcie z tym livem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...