Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raporty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ponownie... Mam kolejne pytanie.

Może mi ktoś dokładniej wyjaśnić o co chodzi gdy gracz x raportuje gracza y.

Co NEXON wtedy robi z tym?

Można gdzieś zobaczyć czy ktoś na nas raportował?

Czy za błędne raporty np. na gracza który gra ferr są jakieś konsekwencje dla zgłaszającego?

Opublikowano

Hymm mówiąc prosto mówie że sie na tym nie znam , ale jestem pewien , że Nexon ma w dupie reporty zwykłe i bez dowodu czynu i twojej postawy lub zachowań nic ci nie zrobią , sprawdzają bo muszą ale olewają takie zwykłe raporty bo ponad 59% graczy obwinia Hackowaniem nie tych co trzeba ;d , z tego co słyszałem jest jakiś limit tych raportów ale kogo to interesuje ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

ten report co wysyla gracz na gracza to nic nie daje bo on jest odbierany automatycznie i admin chyba nawet nic o tym nie wie, a jesli nawet to myslisz ze admin ma takie nerwy zeby ropatrywac kazdy report ? kto na kogo, za co, kiedy i wogole....bana jedynie mozesz dostac za ta gdy ktos cie glosi na nexona i oczywiscie musi miec dowody na swoja wypowiedz :D takze pokrotce wyjasnilem...temat do zamkniecia...