Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta główna i karta graficzna do kompa.

eVoquen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, ostatnio zjarałem sobie komputer, mianowicie to te dwie rzeczy w temacie :D

Ale poza tym, przed tym jak grałem w jakąs grę np minecraft na full detalach, to chodziła płynnie ale - komputer się wyłączał,

miałem kartę graficzną nVidia Geforce 9600 cośtam ;f może to zależało od zasilania, nie wiem już sam, nie przegrzewał się i tyle,

a co do płyty głównej to nie wiem co to za róźnica :c

Tak czy siak chciałbym żebyście mi pomogli wybrać do grania kartę graficzną i płyte główną, tak mniej więcej do 500zł można kilka zł dodać ;f

Z góry dzięki :D

Opublikowano

Ehh, sory dawno nie sprawdzałem i zapomniałem że tylko zasilacz został FEE:-350ATX

Ram gdzieś wyrąbane, nie wiem nawet czy działa nadal czyli cały komputer do złożenia? ;c

Opublikowano

Nagrywarka czy dysk nic nie zostało?

Jeżeli ram nie jest ddr3 to cały komputer do złożenia bo zasilacz sie niestety nie nadaje

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Przed chwilą czytałem że zasilacz dupny - i chyba też bym wymienił, mam nagrywarkę i dysk :c A ram chyba miałem ddr3

Opublikowano

Tylko czy ta nagrywarka i dysk są na sata ?

3242151600_1338125439.gif

Co do ramu musisz być pewny, to jaki budżet na ten komputer? Dalej 500zł ?

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Mam ASUS DRW-2014S1 i takie "przedłużne" wejście więc na chłopską głowę SATA :c

poza tym pisze "Host Interface" do tego wejścia. A mam jeszcze w kompie drugą, nie wiem cienki jestem w tych sprawach :<

Co do budżetu to na razie muszę pomyśleć ogólnie ;f

Tu zdjęcie wejść

http://screenshooter.net/3367374/jpojkuf

@Edit 600 zł tak gdzieś ale teraz, znaleść płyte główną i karte graficzną oraz nowy ram, do tego sprzętu co teraz mam, byle tanie i dość dobre :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...