Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jakie są wszystkie postacie bez many, lub takie które zuzywaja jej bardzo malo na kombo?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aatrox akali mundo evelyn garen katarina kayle morde renek riven rumble rengar shen shyvana teemo tryndamere vlad zac zed i pewnie zyra tez

to wszystkie mi znane, które nie mają problemu z maną :D a przynajmniej tak mi sie wydaje :D

@DOWN o kenenie i lee zapomniałem ^^

Hejo

Opublikowano

Aatrox, Akali, Mundo, Katarina, Kennen, Lee Sin, Mordekaiser, Rengar, Riven, Rumble, Renekton, Shyvana, Shen, Vladimir, Zac, Zed.

Chyba tyle jest postaci bez many ;D

279981407253602336505.png
Opublikowano

Takie najmocniejsze combo i manaless to kata,akali oraz zed(przeciwnicy raczej padają na combo,może się to nie zdarzyć gdy ktoś umie kontrować ulti katariny).

Opublikowano

Ekhm, na pewno riven, z jej combo to mało kto ma szanse na ucieczke, duże szanse też ma akali/zed ale co do nich do mam troche nie checi, jak sie harassuje często to brakuje energi, co jest dość denerwujące.

oh i zapomniałem, katarina też jest dobra, ale jeden stun, lub brak resetu jej cd, i nic nie zrobisz :c

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Myșle ze TF(twisted fate) ma niezłe combo

Karta stunujaca , 3 karty i pasywny skilla (co chyba 4 atak dodatkowy dmg z autoataku)

Jak masz mało many to rzucasz niebieskimi kartami i sobie ja odnawiasz.

BTW nie masz many? Grall'a kupujesz.

Opublikowano

riven i garen najlepsze postacie w grze i do tego bez many polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...