Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental Droper i hack shield

MateuszNH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Siemka mam zamiar zrobić Mentala do dropienia itemów i zarabiania, czy możecie mi wysłać jakiś poradnik albo napisać na czym mam bić stworki, jak rozdawać i co będe potrzebował.

2.Aha i dodatkowo, czy da się jeszcze używać bota do łowienia, bez martwienia się o bana? Jak obejść obecnego hack shield?

Opublikowano

1.Zarabiać mentalem możesz przy 18-23 lvlu w lochu małp, gdzie będziesz dropić medale, następnie sprzedawał je w rozsądnej dla Ciebie cenie! :)

2.Łowiąc na FB liczysz się z tym, że bana możesz dostać w każdej chwili.GM daje bana bez informacji.Po logach dochodzą czy ktoś używa FB, po czym go banują.Hackshielda niby da się obejść, niby nie, ale to nic nie da.

Opublikowano

chodzi mi po prostu o sytuacje, żeby tylko admin mógł się skapnąć czy ja czituje czy nie po tym czy jestem. Co do mentala, to mam na myśli zarabianie już od samego początku, typu zbierać żółcie z niedźwiedzi, riby z przeklętych, małpy też ale to tylko 5 lvli

Opublikowano

chodzi mi po prostu o sytuacje, żeby tylko admin mógł się skapnąć czy ja czituje czy nie po tym czy jestem. Co do mentala, to mam na myśli zarabianie już od samego początku, typu zbierać żółcie z niedźwiedzi, riby z przeklętych, małpy też ale to tylko 5 lvli

No to robisz postać 5/6 lvl, żebrzesz albo kołujesz sam trochę k, robisz eq na +6 i lecisz do imha.

Tam możesz spokojnie do 15 lvla, potem próbuj przerzucić się na małpki (do 30 luzem), następnie metki w m2.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1.Siemka mam zamiar zrobić Mentala do dropienia itemów i zarabiania, czy możecie mi wysłać jakiś poradnik albo napisać na czym mam bić stworki, jak rozdawać i co będe potrzebował.

2.Aha i dodatkowo, czy da się jeszcze używać bota do łowienia, bez martwienia się o bana? Jak obejść obecnego hack shield?

Proszę :http://www.mpcforum.pl/topic/413191-tut-woj-mental/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...