Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 14 Ultimate team wazne.

ahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo mam zablokowane konto fut 14 i mam pytanie jakbym zadzwonil i powiedzial o przeniesienie na inne konto to bym juz nie mial bana? Bo mam ogolnie na futy bana.

Opublikowano

Mam pytanie bo mam zablokowane konto fut 14 i mam pytanie jakbym zadzwonil i powiedzial o przeniesienie na inne konto to bym juz nie mial bana? Bo mam ogolnie na futy bana.

Nie dostałeś bana, oni mają problemy i niektóre konta się "bugują".

Moje też się zbugowało, napisałem do nich i odbugowali, lecz np. nie mogę kupować graczy na aukcjach etc.

Opublikowano

Skad wiesz? bo ja dzwonilem i mowili ze za trainera mam bana na wszystkie czesci fify na tym koncie origin dostalem tego bana w fifa 13.I chce zadzwonic zeby mi przeniesli gre na inne konto(ale bedzie ban czy nie?).

Opublikowano

Skad wiesz? bo ja dzwonilem i mowili ze za trainera mam bana na wszystkie czesci fify na tym koncie origin dostalem tego bana w fifa 13.I chce zadzwonic zeby mi przeniesli gre na inne konto(ale bedzie ban czy nie?).

Aha, w takim razie to masz bana.

Nie, choć byś nie wiem co zrobił to nie przeniosą.

Opublikowano

To dlaczego koledze przeniesli?!!!

Ehmm.. jak by Ci to powiedzieć... kolega Cie w ch*ja zrobił.

Nie ma takiej możliwości, ponieważ nie miało by to sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...