Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kim najłatwiej wyjść z bronzu I

YouTuberMrZmuda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mój kumpel ma problem. Gra dosyć dobrze ale nie wie kim najłatwiej carrowac gry. Jego best linie to ADC I MID. Ja sam jestem słaby więc nie potrafie mu pomóc. Proszę o propozycje. Najlepiej sprawdzone *.*

Arency_eune_92_3_logo.png

Opublikowano

Każdym można wyjść z każdej ligi.

Gdy ja byłem w bronzie nie umialem nikim, a teraz gdy mam gold IV i gdy gram na koncie kolegi to wygrywam nawet postaciami którymi praktycznie nie gram np. Udyr

Dla mnie najlepiej patrzeć na swoje błędy, ja w ten sposób wyszedłem z bronzu oraz z silvera w 4 miesiące.

A co do postaci to te którymi dobrze mu się gra, niech obejrzy sobie do nich jakieś poradniki, co składać.

Musi nauczyć się skupić na grze i nie flamic, to podstawa. Polecam najbardziej mida ale jeśli twój kumpel gra mida bo myśli że łatwo z niego wycerrować a kompletnie na nim nie umie grać i lepiej gra np. na adc to niech gra na adc.

Ja wybiłem się z jungli bo mainuje jungle, kiedys myślałem że zawsze mid bo chcę się wybić a potem przegrywałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...