Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS4 a XBOX ONE

Grande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy moglibyście mi wypisać wady i zalety obu tych konsol? Np. płatne multi co daje abonament itd. Rozmyślam nad nimi i nie wiem którą wybrać ;c

graphic.png

Opublikowano

Po pierwsze XBO jak narazie nie ma w Polsce xD Po drugie abonament w PS4 dodatkowo umożliwia ściąganie za darmo gier. Po 3 PS4 jest lekko mocniejsze od XBO. Po 4 XBO ma tego kinecto-szpiega :ninja:

Nie jestem fanboy'em Sony bo sam miałem przez długi czas X360 w domu tylko po prostu stwierdzam fakty :P Powodów za PS4 jest wiele i nie będę ich wszystkich wymieniał. Tak w ogóle to żadnej z konsol nie opłaca się teraz kupować bo nie mają gier i są bardzo wadliwę + duża cena. Ja bym poczekał z rok na kupienie next - gena.

Opublikowano

Zgazam się z Panem OneDaro chciałem jeszcze dodac że Gier z konsoli Microsoft'u niebędzie można kupywać gier używanych. Gdyż gry będą przypisane do konsoli a na innych konsolach nie odpalisz ich. Będzie trzeba się bardzo zastanawiac nad kupnem gry gdyż wymiana i sprzedaż niewchodzi w gre. Kolejny powód w którym konsola Sony jest lepsza od konsoli Micosoft'u.

PS:Jeśli pomogłem chociaz trochę proszę o like.;P

Opublikowano

Wiem że XBO nie ma w polsce, zamierzałem kupić na amazonie. Gry raczej będe kupował oryginalne ze sklepu. A raczej nie chciałbym czekać rok na konsole gdy za nie całe 3 tyg gwiazdka :)

graphic.png

Opublikowano

Jeśli nie możesz się doczekać to bierz PS4, przy XBO za dużo mącą.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...