Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto wrócić do bfh?

kanister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dosyć długo nie grałem w BFH.I stąd moje pytanie czy nadal gra warta jest uwagi?Fajnie by było jakby mi ktoś opisał co się zmieniło :)

Opublikowano

zainstaluj i sie przekonaj..

A tak zebym nie spamowal, dodano war room, warsztat, bronie, skrzynki ze "skarbami", nowe stroje, gadżety itp..

Opublikowano

Zależy od kiedy nie grasz :x

Dodam do wypowiedzi kolegi wyżej że dzisiaj wszedł nowy tryb do gry - ostatnio testowany. Dla mnie jest nudny, niepotrzebny, do tego idealna odmiana gry dla hackerów, ale to tylko moja opinia na ten temat. Nie grałem podczas gry, tylko wtedy, gdy trwały testy ... Mogę się mylić :|

Mnie gra sprawia przyjemność. Najważniejsza jest dobra zabawa (np. z przyjaciółmi) :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Fun jest ale czuć moc $ . Sam dużo wydałem na tą grę lecz po jakimś czasie mi się znudziła . Pewnie za kilka miesięcy załapię na nią fazę i będę dalej grać :) Nie nastawiaj się na długą rozgrywkę ale warto .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...