Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super ultra newbie's question :D.

ziom21x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, nigdy, ale to nigdy nie grałem w żadną część diablo. Jak to jest jak kupię sobie klucz, to będę mógł grać na multi, a jakbym (hipotetycznie) spiracił tą grę, to mogę grać tylko singleplayer? Jak wygląda to multi, czy jest to typowe mmorpg, że chodzisz po mieście widzisz innych expiących graczy?

Opublikowano

Spiracic tej gry się nie da chyba że triala chyba pobierzesz to tam masz do 13 lvla gre i kończy się. Jak chcesz grać na multi to robisz sobie party i zapraszasz kogoś albo dołączasz do kogoś. Singleplayer to grasz na necie i możesz sobie np spauzować grę bez wychodzenia z niej że zatrzyma ci wszystko i potem możesz kontynuować w tym samym momencie. I nie nie jest to typowe mmorpg nie widziśz jak inni expią chyba że do nich dołączysz ale grupy są po 4 osoby.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Hej, nigdy, ale to nigdy nie grałem w żadną część diablo. Jak to jest jak kupię sobie klucz, to będę mógł grać na multi, a jakbym (hipotetycznie) spiracił tą grę, to mogę grać tylko singleplayer? Jak wygląda to multi, czy jest to typowe mmorpg, że chodzisz po mieście widzisz innych expiących graczy?

Jeżeli nie grałeś w żadną grę, to jedynie możesz spiracić diablo2 . Diablo 3 wymaga stałego połączenia z internetem, poza tym możesz pobrać wersje próbną do ...chyba 15 poziomu - zabicia króla szkieletów.

Da się grać samemu, lecz również wymaga połączenia z internetem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...