Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wystartował][40 slotów] Serwer PRISON [Ponad 4GB RAM][Updaty]

radzio211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up: Przepraszam bardzo ale o jakiej dzieciarni mówisz?

@Topic: Aktualnie przygotowywana jest nowa mapa na Update 2.0 który wejdzie w życie 6.12.

Pozdro :*

Opublikowano

rozgrywka wydaje się ciekawa, osobiście nie grałem jeszcze na takim serwerze i z chęcią zobaczę jak wam wyszedł owy serwer ;)

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Najnowsza informacja jest taka że za jakieś 30 minut powinniśmy uruchomić Update 2.0. Pozdro :*

Opublikowano

po wejściu i ogarnięciu wszystkiego powiem iż serwer jest ogarnięty, nie ma jakiś bugów czy tego typu rzeczy, może nie każdemu taki typ serwera przypadnie do gusty jednak jest on trochę bardziej oryginalny niż non stop frakcje czy pvp ;) Polecam.

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Dzięki. A ja powiem że 20 minut temu został wprowadzony Update 2.0. Jest już nowa mapa. Czekamy na pomysły jakie gry mamy wprowadzić do strefy Eventowej i growej.

Opublikowano

Wymagania:

Minimum 12 lat, ogarnięta ortografia, interpunkcja, gramtyka j. polskiego! znajomość typu serwera, znajomość komend, umiejętność budowania!

- śmierdzi mi dzieciarnią...

aha i jeszcze na stronie jest zakładka forum

Opublikowano

Nie polecam serwera...

Za wszystko co zrobisz dostajesz warna haaha :)~!.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@up: Dostałeś za przeklinanie i za brak umiejętności czytania tabliczek i od razu się spinasz...

Opublikowano

Kolejny ANTY-SERWER.

Reklama w ogóle nie zachęca, spawn to już kpina. Jakieś wąskie korytarze, nieoznakowana droga, czyli po prostu niefunkcjonalność.

Ci ''klawisze'' itp. to także śmiechu warte. Oni tylko dają do paki na odległość, nie biją jak w więzieniu i wgl to nie jest serwer Prison jak dla mnie.

Taki przykład. Na kopalni było PvP i biłam typa. Klawisz ani nikt nie podszedł, mnie nie uderzył tylko straszył, że da mnie do paki. DNO.

Serwer kompletne zero.

Nie polecam.

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

Zaraz ogarnę i dam edita.

@EDIT Spawn? - Kpina. Po wejsciu gracza na serwer wypiernicza [serwerPrison.pl] <ktostam> -/+ Poco to? Dodatkowy spam na czacie.Zakazne itemy, gracz moze uzywac to i to ale nie moze uzywac tego, kilka minut roboty i mogli by zablokować to w skrypcie.Kopalnie brzydkie jak cholera.

Serwera nie polecam, strasznie śmierdzi dzieciarnią. ;>

Opublikowano

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Temat do zamknięcia i usunięcia. Zmieniamy na autorski typ serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...