Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiger II

Minto107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam wyżej wymieniony czołg od długiego czasu lecz nim nie grałem teraz spojrzałem i mam zamiar go wymaksować. Jest na to jakiś dobry sposób? Mam 2 działo do 3 brak 26k XP więc jeszcze nie dziś będzie potem jeszcze wieża i będzie max. Tyle że jest z nim problem często i to bardzo rzuca go na 10tki. Na T32 tego sie nie doświadczało chyba dlatego że miał tylko działa 8 tieru. Macie jakieś pomysły?

Wszystko zbadane oprócz wieży i działa

Opublikowano

W pierwszej kolejności wydaje mi się że zbadać musisz wieżę, aby móc założyć działo. Jednak możesz od razu działo. To działo które aktualnie posiadasz ma ponad 200 penetracji z czym problem? Przebijesz z boku większość Xt. Między tym a następnym działem jest jedynie różnica 25mm penetracji więc nie nastawiaj się na jakieś o niebo lepsze działo

Graj normalnie, tak jak na 8t tylko bardziej na pocisku musisz uważać i celować w weakspoty

Ja is-3 też potrafiłem coś zdziałać na Xt, a wydaje mi się że tiger II jest lepszy

Opublikowano

Nie nie muszę najpierw wieży badać ale z boku

Ale co z boku? poprawiłem się tak, nawet bez edita ;p

Graj jak normalnym HT tylko mniej polegaj na swoim pancerzu. Masz w miare dobrą celność to celuj w weakspoty

Ew za 40-60 minut możemy razem zagrać to zobacze czy grać nie umiesz czy co ;p

Opublikowano

No to w czym problem? Są 2 czołgi, przed którymi się musisz chować i tyle. Graj tak, aby trafiać, ale nie zostać trafionym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...