Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Silver 2 - Gold 5?

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy to możliwe aby z silver 2 przeniosło mnie do gold 5? Gdy osiągnąłem 80 lp zaczęło dodawać mi po 5/4 i obecnie mam 91. Z rzędu wygrałem ponad 10 rankedów. W grach mam same goldy, ostatni mecz: 3x gold 4 gold 1 i ja silver 2. Jednym slowem co się do cholery dzieje?

Opublikowano

Stary ja w b1 gralem z plat/goldami. Potem w tydzien do g5 wszedłem bo z s5 do s3 i z s3 do s1 przeskoczylem.

Pasjonat
Opublikowano

Można przeskoczyć np: z s5 do s3,s4 do s2 czy s3 do s1 ale nie można z s2 do g5.

.

Opublikowano

Słabe MMR,ja w Silver I dostawałem po 22lp za wygraną a -3,4 lp za przegraną.

Gdyby on miał małe mmr to by dostawał po 20+

Masz Po prostu długi Win Streak, jak zaczeniesz przegrywać to twoje mmr spadnie przy czym twoje punkty za wygraną wzniosą się o 10-20

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Widzę, że chyba niektórzy nie rozumieją.

Jeżeli jesteś przypuśćmy, że w SILVER 3 i dostajesz po 2-5 pkt, to znaczy, że to miejsce nie jest dla Ciebie, bo jesteś za słaby na tą ligę.

Jeżeli byś dostawał po 20+ pkt. to znaczy, że masz wysokie MMR i dostajesz tyle punktów dlatego, żeby jak najszybciej wyjść z tego na wyższy poziom.

Dla przykładu podam swoje konto.

Wczoraj znalazłem jakieś czyste 30 lvl'owe, bez żadnego rankeda. Wygrałem 5 meczy, 5 przegrałem (nie będę pisał dlaczego, powinniście się domyśleć). Trafiłem do SILVER 2, teraz za wygraną dostaje po 20-30 pkt i gram z goldami/platyniarzami.

Pozdrawiam

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

To grubo, bo do tej pory miałem +22 a OD 80 lp, dostaję po max 9 i same goldy w teamach więc nie wmawiajcie mi że to nie miejsce dla mnirle bo do tej pory wszystko było jak trzeba.

Opublikowano

To musisz mieć naprawdę niskie MMR, ponieważ tak mało punktów zazwyczaj dostaje się tylko w pierwszych ligach. (Silver I, Gold I etc etc)

Opublikowano

Jak dostajesz po 5pkt w Silver 2 a grasz z goldami to znaczy ze:

- Masz slabe MMR

- Oni maja jeszcze gorsze.

Najczesciej te goldy to boostowane gowna ktore sa wiecznymi Goldami V i robia po 20farmy w 40minut.

Opublikowano

jak sie ma haj iloł to sie przeskakuje o 2 dywizje !! miałem tak z platyny pięć na trzy ehehe nigdy nie byłem w plat 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...