Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zakup

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. Jako, że zbliżają się święta a siostry nie wiedzą co kupić, powiedziałem żeby kupily mi bf4. Na razie nie ma jako takich dodatków. A usługę premium kupilbym jakoś w lutym,/marcu. Bo i tak kupią coś z czego nie bd korzystać. I potem wydam mniej na premium. To dobry pomysł czy nie opłaca się bez premium?

6cluij.gif

Opublikowano

spoko, jak nie ma to do świąt będzie jakaś promocja. Ale to dobry pomysł żeby pograć te 2 miechy non premium?^^

PSC - co to :)?

6cluij.gif

Opublikowano

Granie bez prem przez te 2 miechy to zaden problem i tak niema jeszcze wszystkich dodatkow a PSC to PaySafeCard polega to na kupieniu doladowan jak do telefony przy pomocy ktorych mozna placic za przelewy jest tam przelicznik 1:1 wiec zaplacisz tyle samo co za przelew lecz nie musisz miec zadnego konta

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Tak właśnie myślałem. Jeszcze cwaniej mogę zrobić. W szkole mikołajki, powiem, żeby mi PSC kupili, wtedy muszę mniej hajsów wydać :) No tak, jest chyba 1 dodatek, więc bez sensu. Dzięki :)

6cluij.gif

Opublikowano

niech kupia ci za PSC na Origin Bf4 za 77zl (!) taniej o 50-60zl wychodzi ;)

Tylko sprawdz czy oferta jest jeszcze aktywna :)

Oferta skończyła się wczoraj. Teraz jest już normalne 129zł za podstawkę.

Serio myślisz, że ktoś na szkolne mikołajki kupi Ci PSC 100zł+20zł?

Bardziej opłaca się kupić wersję pudełkową, nie musisz pobierać 30gb i masz co wstawić na półkę ^^

Przecież pieniądze te same.

Opublikowano

Cross - 100+20 nie, mamy do 40 zł. Powiem, niech ta osoba kupi 50, ja jej dam dyszkę. A potem sam dokupie 50 + 20. Zawsze 40 do przodu.

qrde. A jak myślicie, będzie jeszcze jakiś promotion gdzieś?
I wiem, ze pudełko kupię, nie będę ściągać. :)

6cluij.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...