Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Chciałbym kupić punkty Rp

KoEj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić punkty RP, ale chciałbym aby dany mi był tylko kod - chcę kod a nie od razu wczytuje na konto. Da się takie coś zrobić?

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem. Jak kupujesz RP metodą PaySafeCard to na kartce masz kod, który możesz sobie wpisać a możesz sobie go zatrzymać. Jest ważny bodajże 50 lat? Dostajesz kod i wpisujesz go w kupowaniu RP

Opublikowano

Chodzi mi o to, że chcę zakupić KOD NA RP - by rozdać w konkursie. Nie chcę jakiś PSC - chcę aby po wpisaniu tego kodu w zakładce (codes) RP pojawiły się na koncie.

Opublikowano

Nie ma chyba czegoś takiego do kupienia, może takie coś byś dostał od RIOTu ale żadna metoda płatności za RP nie działa w ten sposób, że realizujesz ją w zakładce code. (99% pewności)

@edit

Nie wiem czemu nie chcesz PSC. To kupujesz, ktoś wygrywa, dajesz mu KOD i on wpisuje go sobie i ma RP

Opublikowano

@up a nie da się jakoś przez PayPala ?

KulkaZiom ale kod od PSC ?

Opublikowano

No tak. Kupisz to, masz paragon z kodem. Ogłaszasz konkurs, ktoś wygrywa, wysyłasz mu KOD z tego papierka i on może sobie doładować tym kodem RP wchodząc w sklep, zakup RP, metoda PaySafeCard, kwota x zł, wpisuje kod, OK, ma RP.

Opublikowano

Patrz:

Idziesz sobie do sklepu, prosisz o PaySafeCard i tam na tej kratce masz kod do wpisania go w zakładce Codes w Lol'u, czyli możesz go rozdawać w konkursie, po prostu dajesz ludziom ten kod i tyle.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Patrz:

Idziesz sobie do sklepu, prosisz o PaySafeCard i tam na tej kratce masz kod do wpisania go w zakładce Codes w Lol'u, czyli możesz go rozdawać w konkursie, po prostu dajesz ludziom ten kod i tyle.

Nie w zakładce Codes tylko w Purchase RP>Paysafecard

Opublikowano

Jak ludzie robią konkursy to właśnie najczęściej na te paysafecard'y lub kupują jakieś gotowe skiny/championy/rp na allegro/ebay'u,innej opcji nie ma.

Opublikowano

Pierwsza opcja : Kupujesz PSC, robisz konkurs, zwycięscy dajesz kod i on sobie go wykorzystuje.

Druga opcja : Kupujesz na Allegro/e'bay (RP/Champa/Skina), zwycięscy przesyłasz kod i on sobie go wykorzystuje.

Opublikowano

Kody na RP można wygrać tylko w konkursach od RiotGames . Najbardziej opłacalny jest paysafecard , możesz kupić za 20 , 30 , 50 ,100 zł + , a za ile doładujesz rp to ty decydujesz . za 20 50 100 zł możesz kupić w sklepach np. vobis , a 30 50 100 + np. sklep InMedio ;)

Opublikowano

Poprostu zrób konkurs PaySafeCard

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

heh takie kody są podobno tylko na north america ale to tylko mmoje przemyślenia mogą okazać się nieprawdą pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...