Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO][KONKURS] Plakat Filmowy Yasuo!

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dupe niech se to wsadza za te lagi RP kazdemu powinni dac a nie jakis gowniany konkurs z 1/1000000 szansy na wygrana jeszcze dla jednej osoby...

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

W dupe niech se to wsadza za te lagi RP kazdemu powinni dac a nie jakis gowniany konkurs z 1/1000000 szansy na wygrana jeszcze dla jednej osoby...

To jest zwykly konkurs, zale nt. lagow na serwerze wylewaj gdzie indziej.

Co do turnieju, skad mamy pobrac jakies zdjecia tego Yasuo procz tego tam w tym temacie dot. konkursu ?

sstwc.jpg

Opublikowano

To jest zwykly konkurs, zale nt. lagow na serwerze wylewaj gdzie indziej.

Co do turnieju, skad mamy pobrac jakies zdjecia tego Yasuo procz tego tam w tym temacie dot. konkursu ?

Masz jego twarz, jego figurę i inne cechy wyglądu na youtubie i musisz na podstawie tego narysować plakat filmowy z jego udziałem...

Opublikowano

szkoda że 95% osób nie potrafi nawet rysować niestety smutna szara rzeczywistość

Opublikowano

Wlasnie sie zastanawialem nad konkursem czy brac w nim udzial.

Nie wiem czy dobrze interpretuje ;p Ale z tego co czytalem na szybko wynika ze biorac udzial tez cos dostniemy

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...