Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odys Silent Easy Hack

odys222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie. Ostatnio wiele osób pytało mnie o prostego haczka dzięki któremu mozna hackować a tym samym nie zostać przyłapanym. Odpowiedz moja była prosta '"trzeba sobie wybierac opcje z hacka ktore za bardzo nie pokazują że używamy cheata". Jednakże miałem dziś minutke czasu i zrobiłem "na szybko" prostego cheata dzieki ktoremu mozna sobie ułatwić gre. Cheat jest testowany przez godzinke i nie była żadnego crashu i wszystkie zaprezentowane tutaj opcje chodzą bez problemu.

Opcje ladowane automatycznie :

Fast Ammo,Flag,Health,Repair - szybkie ładowanie ammo, zdobycie flagi, zgromadzenie zdrowia i naprawa pojazdu

No recoil - brak odrzutu

No BOUNDS - nie zabije Cie kiedy wyjdziesz poza mape

No fall Domage - nie giniesz podczas upadku

Stamina stealth- stamina dochodzi do 30% i nie ubywa( koledzy w druzynie CQC mogą się nie kapnąć ze masz STAMINE)

SUPER no_SPREAD- brak rozrzutu kul

All SLOTS- odblokowanie wszystkich slotów

Opcje wybieralne :

Od NUM1 do NUM9 speedHAK - szybkość jest prporcjonalna do wybranego klawisza UWAGA NUM Lock musi byc włączony

NUM0 przywraca normalną prędkość

UnderGRD -Middle Mouse (Środkowy klawisz myszy lub naciśnięcie scrolla) - chowanie się pod ziemię ( opcja szczególnie przydatna na mapie MARIEN ) na niektórych mapach opcja ta daje mniejszego super jumpa gdyz zalezy to od rozmieszczenia osi X,Y,Z

Super JUMP - klawisz Ctrl

Teleport - Klawisz F5 zachowuje pozycje, klawisz F6 teleportuje do miejsca zapisanego

No water - klawisz INSERT- zniknięcie wody

Aby HAK działał poprawnie musicie mieć zainstalowany net.Framework 3.5 !!! Powodzenia!!!

LINK:

DOWNLOAD

SKAN:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/f376a2edd91e3521482b5e5b0db52278e378b110de69b15870d0ccc6edf97b0d-1265654410

Pozdro

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

eh bez menu to nie to nie pobieram wole z menu ale jak ktoś woli bez to pobierajcie

Byly prośby o prosty więc jest :)

pozdro

logoy.jpg

CravMaga [fight club]--> "W silowni wycwiczysz miesnie ale nie jaja. Je albo masz albo nie. Le Baner"

Opublikowano

O to mi chodziło ;] Bez staminy by się obyło , ale jest ok ;] Nie będę się czepiać ale można to zauważyć ;d 5 jak chcesz mi to nie robi ;o

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

Trochę głupio, że super jump zbindowany jest na CTRL - ja tym kucam ;/

wszystkie sloty są zbugowane ;/

Ale i tak świetna robota.

Opublikowano

no spreada da sie zauwazyc bo celownik sie tak skurcza i rozkurcza, co do hacka to mogles dac jeszcze Wallhacka albo Esp xD bo sie fajnie wtedy tez hakuje bo sie widzi gdzie czlowieki sa

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Ostatnio zrobilem z menu hacka przed Updatem. Mam caly kod na kompie tylko addressy musze pozmieniac i wam wrzuce jak bede mial czas. Pozdro:)

logoy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...