Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Konto

VinD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanko

Dostałem bana na konto jakieś pół roku temu za server logi chodź nie grałem w ca a nikt nie miał dostępu do konta czy jest taka możliwość że dostałem bana za czitowanie w innej grze i czy jest możliwość odwołania się od bana ?

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Nexon nie banuje za hacki do innych gier. Więc nie masz jak się odwołać pod tym pretekstem.

To teraz się mylisz, pamiętam jak kiedyś wiele osób dostawało bany głównie za boty do Metina 2 lub do runes of magic.

Opublikowano

To teraz się mylisz, pamiętam jak kiedyś wiele osób dostawało bany głównie za boty do Metina 2 lub do runes of magic.

Kiedyś... Czyli z 2 lata temu. Ostatnio grałem na hacku w metina i bana na CA nie mam.

Teraz też można dostać za hacki do innych gier bana na CA. Ale na innej zasadzie. Np masz odpalonego hacka w metinie, a w tle sobie jeszcze CA włączasz. Jak hackshield nexona coś wykryje to jest szansa na bana. Innej opcji już nie ma.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A jest szansa aby się odwołać

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...