Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nexon i dane do konta

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobotę wysyłałem ticket"a ( nwm za bardzo jak to się piszę , więc przepraszam za błąd ) ,zrobiłem

to według poradnika wszystko wysłałem do NEXONA o to ,że zapomniałem hasła . Podałem

Imie , Nazwisko ,Date urodzenia i Login . Napisałem to i to i moje pytanie ile mogę czekać

na odpisanie ze strony NEXONA ? Jak w sobotę napisałem " Ticket'a " i zaraz na pocztę przyszła mi taka wiadomość

http://scr.hu/1lzn/u3ypm

. To coś związane z odzyskaniem konta , bardziej hasła , klikałem na ten link w mailu ,ale nie jestem

specem ode tego jestem całkiem zielony z tymi ticketami .

@nwm czemu nie działa link , wrzucam ss'a .

post-700916-0-93296000-1386017133_thumb.jpg

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To jest wiadomość automatyczna, właściwa Ci przyjdzie w ciągu kilku tygodni.

Opublikowano

mi przysłali po miesiącu ^^ tak więc ten tego powodzenia :). Dla tego właśnie już nie gram w CA.

Konta nie mogę odzyskać podałem im ss plus kila rzeczy o których wiedziałem o koncie itp miałem na prema całe EQ speed i dupa tyle z konta.

Opublikowano

Nexon nie jest taki...

Raz odpisali mi, że to nie jest moje konto... Próbuj wysłać im te dane o które proszą to może podadzą hasło :)

Opublikowano

btw. to co Ci przysłali masz im odpisać z umieszczonymi informacjami do tych pytań:

- Account creation date: dd/mm/yyyy
- Any Nexon Cash (NX) purchase date: dd/mm/yyyy
- Any Transaction ID: xxxxxxxxx_xxxxxxxx (from PayPal or Moneybookers)
- a paysafecard code used on this account :
- a telephone number used to charge by mobile phone :
- Payment method:
- Amount of Nexon Cash (NX) purchased:
- A scan of your Driving license or any official document that can prove your identity ***IMPORTANT***
- Your IP address: you can also send us a screenshot of this page: http://www.meine-ip.com/
- Your country:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...