Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 - Wywala na Pulpit (w grze i w menu , czyli wszędzie)

kakuszi2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wywala mnie na pulpit , mogę normalnie wrócić do meczu ale to wkurza a nie zawsze nie mogę włączyć z pulpitu.Jest też druga opcja mianowicie grac w oknie i dawać na "Pełny ekran" ,ale wtedy widać i pasek na górze i te trzy ikonki (_ Zminimalizuj i x) Dodam że czasami mnie wywala po 5 minutach bycia w FUT czasami po 2 nie wiem od czego do zależy .Czyli Podsumuwując Wywala mnie nie zależnie co robie w fife moge ja normalnie wlaczyc i grac ale jest poprostu glupia wywalajac mnie i znowu wchodzic , druga opcja odpada więc pozostawiam wam to PLS Pomóżcie

-Kombinowałem z tym zaznaczaniem do odczytu

-Reinstalowałem

-Zmieniałem ustawienia

-Włączałem jako admin

Dodam jeszcze że w 1 dzien gdy dostałem fife normalnie działała problemy zaczeły się w drugi dzień

Opublikowano

Dalej wywala usuwam wszystkie pliki włączam gre i wybieram profil (nie wiem czy powinny byc tam te profile , ale były) No więc tworze nowy profil i dla sprawdzenia włączyłem szybki mecz (nie chciałem ryzykować na FUT) lub poprostu mogłem poczekać ale dalej wywala.

Opublikowano

Może napisze szczegóły mogę to zrobić na dwa sposoby

1.Usunąć te pliki i dopiero włączyć fife 14 , ale jak włączam fife to pisze że pliki z sieci i lokalne nie są ze schronizowane (czy jakoś tak ) i mam wszystko tak samo jak wcześniej

2.Włączyć fife i zostawić na tym Graj Ustawienia i Wyjdz i zostawiam tak usuwam te pliki i zmieniam se w ustawieniach (rozdzielczosc rendering itp) i wtedy daje graj i profil od nowa tworze i już wtedy tamtych nie ma

ten 1 sposób nic nie daje

a niewiem czy ten 2 jest dobry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...