Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem

DrKetchup39

Pytanie

Opublikowano

Witam nie wiedziałem co napisac w temacie. xD

Mam problem z komputerem który był nie dawo składany przez wójka.

Ogólnie od 5 dni co jakiś czas mam laga kompa i nic nie moge zrobić próbowałem ctrl+alt+delete i nic nawet myszka mi sie nie rusza na ekranie.

czeso mam komunikat coś w podobie tego: Sterownik ekranu głuwnego sprzestał działać ale już odzyskał sprawność.

Równierz często mam brak odpowiedzi przeglądarki (czasami nawet jak nic na niej nie robie, tylko słucham radia i gram) :D

instalowałem różne sterowniki na niektórych mi nie chciał działać bf3 pokazywał się komunikat: Directx Error i coś tam coś...xD a na niektórych działał w bf3

Na przykład w lolu mam 60 fps bo tak mam w opcjach ustawione że ma to być max a co jakiś czas mam laga czasami krótkiego czasami długiego a czasami takiego że reset kompa trzeba.

Proszę o pomoc!

Komputer:

Win 8 x64bit

Gt 630

4gb ramu

AMD Athlon II x4 651 Quad-core 3.00 GHz

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie masz przypadkiem dysku SSD?

A co do błędu ze sterownikami, to to jest niestety częsty problem u Radeonów i ciężko jest się go pozbyć (popróbuj z różnymi wersjami sterowników).

I dla pewności daj ss z dziennika zdarzeń windows (wygoogluj gdzie go znaleźć)

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...