Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--- * Nexes * --- >> SkyBlock << --- * 1.7.2 *|Nowa Wyspa||MobAreny||Ukryte Skrzynki||Administracja 18+||Arena Gladiatorów||Handel PPM| Zapraszamy! ;)

Tyśka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do zamknięcia

Serwer ruszy na wersji 1.6.4

(wszelkie wyjaśnienia na dole)

Nowa reklama JUTRO ;-)

Masz jakieś pytania? Śmiało PW :)

Opublikowano

Dzisiejszy dzień jest dniem testowym.Proszę się nie zrażać pewnymi rzeczami które mogły nam umknąć, wszyscy spokojnie słuchamy gdy ktoś coś wyłapie i pilnie nad tym pracujemy, gdyż atmosfera od początku jest bardzo sympatyczna... ;)

Mam nadzieję, że szybko zażegnamy bugi, wszelkie drobne braki w informacji i jak najszybciej zaczniemy już bez żadnych błędów.

Jeśli ktoś chce z nami porozmawiać to zapraszam na naszego teamspeak'a lub PW do mnie.

Opublikowano

Niestety ale z tego co zauważyliśmy po otwarciu, podstawy do 1.7.2 nie pozwalają do tej pory na dobre i przejrzyste funkcjonowanie całego serwera.... jak narazie jesteśmy "skazani" na wersję 1.6.4.

Osoby które w tym czasie nas odwiedziły mam nadzieje, że dokończą swoje poszukiwania skrzynek na 1.6.4 ;-)

Z pewnością będą przeprowadzane testy, by wszystkie błędy które po zmianie na 1.7.2 się pojawiły nie miały w przyszłości miejsca, lecz jak dotąd musimy zmienić wersję na wcześniejszą...

Tą reklamę muszę niestety zamknąć, gdyż daję fałszywe informacje. Gdy tylko uda nam się doprowadzić wszystko do porządku - wracamy a sama reklama zmieni się jedynie z "1.7.2" na 1.6.4" ;-)

Jutro Wracamy !

To samo ip, lecz zmieniona wersja oraz inny link do reklamy, wszystko jednak znajdziecie u mnie w tematach :) Wszelkie pytania zapraszam na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...