Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Samsung Galaxy Mini 2 - grzeje się po dziwnej sytuacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś słuchając muzyki (kabel jack-jack jeden do subufera, drugi do prowizorycznej przejściówki jack - kabelki ) zrobiłem coś głupiego. Po zakończeniu słuchania chciałem jeszcze na chwile podłączyć telefon do komputera kablem jack-jack. Nie zauważyłem, że kabel nadal podłączony jest do wyjścia subufera. Podłączyłem drugą końcówkę do telefonu, coś zabrzęczało w subuferze i szybko sięzorientowałem, że coś jest nie tak, więc odłączyłem. Telefon po tym się wyłączył. Nie chciał się włączyć. Wyjąłem i włożyłem baterię - zaczął działać. Po włączeniu działał przez 2 minuty ok. Później bateria nagrzała się do temperatury 49 stopni celcjusza... Zaczął szybko zrzerać baterię... Nie wiem co o tym myśleć... Wejście jack może popsuć telefon ? Dziwne...

Proszę o w miarę szybko pomoc.

Pozdrawiam. Kamil.

Opublikowano

To raczej normalne, że przy intensywnym użytkowaniu, bateria się szybko nagrzewa co zmniejsza żywotność baterii.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

To raczej normalne, że przy intensywnym użytkowaniu, bateria się szybko nagrzewa co zmniejsza żywotność baterii.

Ale nie normalne jest to że się nagrzał po resecie... Wejdź w ustawienie, użycie baterii i wklej screena to zobaczymy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tak, ale nie do tej temperatury...

Zrób reset telefonu lub wyjmij baterię i daj mu po prostu odpocząć.

Mój telefon nagrzewa się do temperatury około 45 stopni przy intensywnym użytkowaniu, tak więc jest to możl

Mowa o Galaxy Mini 2 ;)

17052109001382846035.png

Opublikowano

Tak, ale nie do tej temperatury...

Zrób reset telefonu lub wyjmij baterię i daj mu po prostu odpocząć.

Mój telefon nagrzewa się do temperatury około 45 stopni przy intensywnym użytkowaniu, tak więc jest to możliwe. ;)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...