Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyt]Jak Dodac Nowa Item( Do Bazy)?

Fepesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam swój prywatny serwer.

Chciałbym dowiedziec się jak dodac item do bazy i zmienic jej nazwe/level/obrazenia/obrone

np zeby byl rib +9 na 80 lvl zeby miecz gm mozna bylo dodac do eq.

Chciałbym również żeby inna wroga wytrzymałosc byla na 76lvl i dawała 600 obrony.

Aha przy okazji chciałbym zapytac się czy da się zrobic wyzszy lvl maksymalny niz 99? Rozmyślałem i wymyślałem, że tak ze 150 by styknął.

Za wszystkie przydatne odpowiedzi leci + i 5!

Prosze o szybką odpowiedź.

Z góry Dzięki.

@EDIT:

Szukałem szperałem i też nieznalazłem...

Jak dodac wlasna misje do metka?

Prosze o odpowiedzi na wszystkie moje pytania.

1 user odpowie na 1 drugi na 2 i będzie:]

Kiedyś zbierałem minusy.

Opublikowano

wszystkie odpowiedzi masz na forum jak bys choc troche poszukal .znalazl bys odpowiedz na kazda...i tutek do kazdego pytania.do zmiany lvlu obrazen i wygladu zbroi .

co do lvlu wyzszego niz 99.i do misji. zacznij szukac a zapewniam cie ze kazda odpowiedz .jest na forum.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

Jbc to ja Fepesz pisze z kolegi kompa dla "crakry" 5*+ a co do wypowiedzi "mikewca1188" Daj mi link z tematem gdzie jest napisane jak zwiększyć max. Lv. ...

Szukałem już myślisz, że jestem takim idiotom, że spamuje na każdym kroku jak bym znalazł tego tematu by nie było ...

Opublikowano

co do @UP To to akurat wiem[znalazlem na forum] co do @UP2 no to nie zupelnie mi chodzilo o zmienienie lvla :DDD jak zmienic w navicat wiem ale chodzi mi o to zeby mozna bylo na moim privie expic do 150 o ile wiem to na newlongju2 byla taka opcja :] więc jezeli cos wiecie to prosze piszcie!!! wam niedam plusa ani 5* bo to mi sie akurat nie przydalo...

Kiedyś zbierałem minusy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...