Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] Stawianie permanentych wardów

CrysisAngel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały trick polega na użyciu dwóch skilli Earth Spirita, przyciągnięcie creepa oraz kula. Dzięki temu będziemy mieli cały czas widoczność przy tym creepie. Jest jeden minus - gdy zauważy go przeciwny bohater raczej go zabije. Co myślicie o czymś takim?

Opublikowano

Fajny sposób, nie dość, że przeciwnik ma mniejszą 'farmę' to jeszcze darmowe wardy. Nie wpadłem na to, zresztą ostatnio mało czasu mam na dotę i jeszcze nie ograłem tych nowych postaci.

Przetestuję to pewnie w kolejnym meczu. Co do graczy, wątpie, że w początkowej grze dojdą do miejsca gdzie jest ten creep, więc jest to skuteczne. Jest może więcej takich miejsc?

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

Opublikowano

Fajny sposób, nie dość, że przeciwnik ma mniejszą 'farmę' to jeszcze darmowe wardy. Nie wpadłem na to, zresztą ostatnio mało czasu mam na dotę i jeszcze nie ograłem tych nowych postaci.

Przetestuję to pewnie w kolejnym meczu. Co do graczy, wątpie, że w początkowej grze dojdą do miejsca gdzie jest ten creep, więc jest to skuteczne. Jest może więcej takich miejsc?

Są to po prostu klify, z których nie można się wydostać bez przykładowo quelling blade/blink daggera czy force staffa. Przy runie top są dwa, jeszcze od strony jungli, że będzie widać dire jungle oraz na rune bottom również dwa. Tak samo przy końcu jungli dire przy drugiej wieży jest taki "punkt obserwacyjny" klif, na który możesz również wrzucić creepa. Patrzcie to:

vNalscE.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Legenda
Opublikowano

Dobre i przydatne ;D nice xD

Ty w ogóle grasz w dote? Piszesz nice itp, a jak byś wiedział to po patchu to już nie działa.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• Biter. zmienił(a) tytuł na [DOTA 2] Stawianie permanentych wardów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...