Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 hamachi virtual box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mam tkai problem robie swojserwer i wbijam na virtualbox gdy wbilem ladnie i gdy tuo odlicza od 10 to mam blad crittikal error i cos chodzi o logs i mam do wyboru ok alboignore jakdaje ok to mi wylacza virtuala a jak ignore nic nie moge zrobic pomoze ktos?

pomoz ktos pls

Opublikowano

zaraz dam poczekaj

welcome to freebsd wieszs gdzie to wyskakuje ramka napisze w skrocie bodlugie to : a critical error has occurred while ruuning the virtual machine and the machine execution has been stopped tak jest na poczatku wystarczy?

Opublikowano

tak robilem lecz skasowalem serwer z powodu bugu

No właśnie, może dlatego. Bug/problem etc zapisał się na plikach i wgrywasz je po raz kolejny.

Spróbuj zmienić nazwę serwera lub dać mniej RAMu (?). Jak nie pomoże, pobierz je od nowa.

727881401622271220780.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam problem z virtual box ja wpisuje login root daje enter i chce napisać hasło to się nieda pisać pomocy

Bo hasła nie widać, wpisz root, enter, wpisz hasło i enter.

Opublikowano

Bo hasła nie widać, wpisz root, enter, wpisz hasło i enter.

dziekuje ci brardzo

ale mam jeszcze jeden problem jak od palam metka to mi włancza tabelka taka i pisze tam

LOG

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

JAK TO ZROBIĆ ŻEBY SIĘ WŁONCZYŁ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...