Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Szybko Zarobić Yangi?

AdanosGothicGOD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GRAM OD NIEDAWNA W METKA. MOJA PROFESJA TO SZAMAN SMOK LVL 35. CHCIAŁBYM ZAROBIĆ SZYBKO KASE NA EQ ITP. NIECH KTOŚ POMOŻE MOGĄ BYĆ ZARÓWNO LEGALNE SPOSOBY TYPU DROPIENIE RIBÓW JAKI I HACKI. KTO POMOŻE MA 5.

Opublikowano

ja na 39lvl z all eq+8/9 między innymi ribem+9 sr 33 2kd+3 śmiertelką +9 itp poszedłem do łatwego lochu wziolem spota i 2 medale bez zadnej rękawicy i wgl normalnie sie zdziwiłem ^ ^

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

nie radze FB i EB a co dopiero krasc mialem okolo 300kk na kradnieciu i ban zachowalo sie tylko 18kk ;{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

no chociaz jesli bedziesz mial noob acc i bedziesz przekladal kase no to 1000%na 100% oplacalne xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano

Kto mówił ze potrzebny tutaj 33/34 lvl, do dropienia ribków? 26+ lvl, lwia +9 z dobrymi bonami, najlepiej na pż, reszta także +9 i bierzesz przynajmniej 2-3 grupki na spokojnie, z aura m2/3

Opublikowano

Wow Groxx Niezle oO

Ja bez rekawicy na metkach dziennie robilem ok 4kk... + fishbocik na innym charze i kolejne 4kk =)

A z ta rekawica to swietny sposob...

c3e3677f25827.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...