Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest serwer TeamSpeaka Tery?

WaRiAt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !
Tutaj Rezaver i mam pytanie do graczy. Czy jest może jakiś serwer team speak gdzie można będzie pogadać, pograć razem w Tere Online ? Gdzie na tsie siedzą ludzie którzy też w nią naginają ponieważ zacząłem gre mam tam bodajże 38 lvl i szczerze nie mam z kim grać ;( Jeżeli macie jakiś dobry serwer podajcie był bym wdzięczny ;P
Ps : nie wiem czy można podawać serwery ts w komentarzach wiec jak nie można podeślijcie w wiadomości ale tego dokładnie nie wiem ;P napiszcie w komentarzu czy można ;P

Wielkie Dzięki :P

Welcome In Hell !
anime-sniper_1.jpg

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem będzie jak znajdziesz jakąś polską gildię z TS ;)

Będziesz miał z kim gadać, a przy okazji wiele możesz się nauczyć od nich ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Tak jak napisał Mentor, tak najłatwiej zdobyć znajomych do wspólnej gry, do tego TS.

Ogólnie gram na serwerze Arcadia i Veritas [jakoś tak], sama poszukuję gildii i osób do wspólnej gry :P

Nie widziałam TS 'specjalnie przeznaczonego' dla Tery.

Opublikowano

Szukam sponsora pod serwer team speak, 200 slotów, więcej na skype; mateeusz69 / Każdy kto dostanie się do ekipy płaci 120 zł miesięcznie :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie dla tego tydzien temu wystartował profesionalny serwer teamspeak3 (512slotowy) przeznaczony dla graczy tery! Chcecie wierzyc czy nie ale juz jest! Jeśli chce ktoś ip zapraszam na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...