Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer na strasze wersje. Co o tym sądzicie?

Serwer Alfa/Beta  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o tym, ?eby serwer powsta? na starych pluginach i wersji?

• Jestem na TAK
      3
    • Jestem na NIE
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj sobie trochę rozmyślałem o tym, jak świetnie się grało w MineCraf'cie Alfa/Beta. Zacząłem myśleć również o starym układzie walk, o starych dźwiękach oraz o tym, że każdy miał równe szanse w walce (Nie było enchantów, potionów itp.) I tutaj rodzi się pytanie do Was. Co sądzicie o tym, żebym zrobił serwer (np. ze starej wersji 1.3_1) gdzie tnt i diamenty rządziły, gdzie nie było cheatów i tym podobnych uproszczeń do gry! Każdy mógłby grać na starym "launcherze" a "minecraft.jar" ze starą wersją mógłbym udostępnić Wam wszystkim! Dodam ankietę i proszę o komentarze.

Ps. Typem serwera mógłyby być np. "stare frakcje" lub "standardowy survival + pvp)

40486.jpg

Opublikowano

Osobiście powiem, że najfajniej mi się grało na 1.2.5, jak miałem swój server, wtedy mieć 50 slotów to było coś :D Ja bym zagrał, ale teraz to nie wypali.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A, może jednak ludziom spodoba się coś nowego? Skkf był zupełnie czymś odmiennym a teraz te "dzieci" robią same serwery typu "HardCore" :D Może być i nawet 1.2.5 byle były stare dźwięki i nie było "Aventure Update"

40486.jpg

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł :) Sam miałem ostatnio z kumplem pomysł aby coś takiego zrobić. Powodzenia przy pracach nad serwerem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...