Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Citizen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie od jakiegoś czasu tworzę serwer minecrafta i instaluje pluginy. Mój problem polega na tym, że jak zainstaluję plugin Citizen to nie mam komendy /toggle .

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Uninstall Citiziens kiedys tez tak mialem. Musisz poprobowac wersje citiziens. Jak jedna nie pasuje i nie masz nadal to usun i wgraj inna wersja z bukkita...

Opublikowano

W Citizens2 nie ma komendy "toggle" zastąpiła ją komenda /trait TYP_POSTACI.
Każdy "typ postaci" musisz pobrać jako inny plugin (subplugin) i wrzucić domyślnie do folderu plugins.

Polecane przez mnie "subpluginy" do Citizens:
questy:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/quests/

sprzedawca:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/dtltraders/

Jeśli będziesz miał problem z powyższymi pluginami pisz do mnie - chętnie pomogę.

Opublikowano

ja ci nie dam paczki bo jak mowilem roznie to bywa z citiziens raz dziala raz nie.Nie bd ci jej dawal bo to troche bez sensu. Poprubuj wgrywac

wszystkie wersje po kolei... jak jedna nie zadziala usuwasz wgrywasz starsza lub nowsza.Jak to nie zadziala sprubuj np najpierw usun cale plugins gdzies zrob sobie kopie pluginow.Usun wszystkie i jako 1 wgraj cit . Pokombinuj troche tak.Jakbys mial jakies problemy lub czegos nie wiedzial pisz na pw moze pomoge ci to jakos wgrac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...