Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PAUL WALKER'S CRASH VIDEO FOOTAGE

takbardzolegit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosne to są te fanpejdże na Facebooku. Co się nie wejdzie na jakiś serwis internetowy to o jego śmierci. Jak zginie jakaś sławna osoba z Polski , która zrobiła więcej niż jakiś tam aktor o którym i tak nie słyszałem, to jedna informacja stronie i tyle.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Spinacie dupe o jakiegos aktora a we wszystkich swietych nawet znicza nie zapalicie u babci zjebane cioty

Kto nie zapalił ten nie zapalił . To masz sytuacje : twój ojciec stał się jakąś gwiazdą filmową , umarł i nagle ,,internety'' robią sobie z niego jaja . Przyjemne ? Kurwa nie sądzę .

?????

Opublikowano

Kto nie zapalił ten nie zapalił . To masz sytuacje : twój ojciec stał się jakąś gwiazdą filmową , umarł i nagle ,,internety'' robią sobie z niego jaja . Przyjemne ? Kurwa nie sądzę .

aha ale o czym ty mowisz gimbusie? i nie stawia sie spacji przez . , ? " tak na przyszlosc. kto robi sobie jaja z tego walkera? ja po prostu w dupie to mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...