Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apollo GP-3070 elite

polman096

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam straszny problem z padem Apollo GP 3070 elite. Po podłączeniu do pokazuje ,że nie rozpoznano urządenia USB. Nwm co robić . Szukałem w google ale nie pomogło. Podłączałem do innych gniazd usb nie pomaga. To wina pada czy komputera?

Opublikowano

Coś z sterownikami. Takie sterowniki do tego pada znalazłem na google, więc instalujesz na własną odpowiedzialność, jeśli nie masz antywirusa, to ściągnij, ale zobacz co jest w środku przez total comander http://bzax.arapipij13.pl/Pad-apollo-gp-3070-sterowniki.html Jak nie to, zaaktualizuj sterowniki od USB

Ziomek sterowniki nic nie dają. nie wykrywa mi ich po prostu.. pokazuje pada jako nieznane urządzenie i tyle. a inne pendrivy , myszka czy klawa chodzą dobrze . u mojego kumpla chodził dobrze ;//

Opublikowano

No to jeśli tak jest, to wina sterowników lub po prostu popsuty pad

Albo zrób tak, podłącz pada, wejdź w menadżer urządzeń i zobacz czy ci wyskakuje, jeśli tak to kliknij na niego prawym i zaaktualizuj sterowniki. Jeśli nie ma tego "?" to pad nie działa

Opublikowano

A czy jak podłączasz to możesz kliknąć "Analog" i zobaczyć czy lampka się zaświeci ?

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...