Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pierwszy gameplay

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra dobra lecz wydaje mi się że grałeś na nobów jakiś. Co do jakości dupy nie urywa :D. Dlatego polecam Ci zapoznać się z moim tutkiem jak zrobić własny gameplay.Tam masz wszystko jak zrobić w jakości HD jak zlikwidować te czarne paski w nagraniu. A bym zapomniał podoba mi się intro.

tutek:

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Nie podoba mi się:
- jakość, jednak teraz HD to konieczność <3

- strzelanie :huh: dlaczego ten celownik Ci tak wariuje jak strzelasz? 8S Popracuj nad celnością :D do tego zauważyłem że jeśli już zaczynasz strzelać to nie przestajesz, przez to w większości przypadków giniesz na tym filmiku. Rozpoczynasz serię, zabijasz jednego, widzisz drugiego i zamiast puścić ten przycisk na ten ułamek sekundy to Ty nawalasz cały czas i tracisz ammo :D Myślę że wiesz o co mi chodzi :P

- niepotrzebnie pokazujesz części filmiku gdzie wybiegasz z bazy :mellow: To się raczej wycina :)

Podoba mi się:
- muzyka
- BH

- intro/outro

- zwolnienia przy strzelaniu (chyba najlepiej Ci to wyszło tutaj)
- ogólnie stan filmiku oprócz tego co wyżej.

Powodzenia w dalszym nagrywaniu! ;)

Opublikowano

Gra dobra lecz wydaje mi się że grałeś na nobów jakiś. Co do jakości dupy nie urywa :D. Dlatego polecam Ci zapoznać się z moim tutkiem jak zrobić własny gameplay.Tam masz wszystko jak zrobić w jakości HD jak zlikwidować te czarne paski w nagraniu. A bym zapomniał podoba mi się intro.

tutek:

Wzorowałem się głównie na Twoim tutcie i chciałem zrobić w HD ale podczas ładowania wyskakiwał błąd :unsure: . Myślę że w następnym filmiku będzie lepsza jakość.

Nie podoba mi się:

- jakość, jednak teraz HD to konieczność <3

- strzelanie :huh: dlaczego ten celownik Ci tak wariuje jak strzelasz? 8S Popracuj nad celnością :D do tego zauważyłem że jeśli już zaczynasz strzelać to nie przestajesz, przez to w większości przypadków giniesz na tym filmiku. Rozpoczynasz serię, zabijasz jednego, widzisz drugiego i zamiast puścić ten przycisk na ten ułamek sekundy to Ty nawalasz cały czas i tracisz ammo :D Myślę że wiesz o co mi chodzi :P

- niepotrzebnie pokazujesz części filmiku gdzie wybiegasz z bazy :mellow: To się raczej wycina :)

Podoba mi się:

- muzyka

- BH

- intro/outro

- zwolnienia przy strzelaniu (chyba najlepiej Ci to wyszło tutaj)

- ogólnie stan filmiku oprócz tego co wyżej.

Powodzenia w dalszym nagrywaniu! ;)

Jeśli chodzi o celowanie to miałem za dużą czułość myszki nastawioną ;), a co do reszty to wezmę to pod uwagę podczas tworzenia następnego gameplay'a.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Powiem tak, filmik jest w porządku, do dopracowania są jeszcze ruchy w grze, to znaczy:

-umiejętności

-najlepsze akcje

-biegania za dużo

Reszta jest w porządku, jak mówi weeedx! Po prostu życzę CI powodzenia!! :))

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...