Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] dziś był dobry dzień

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak przymaniaczył o.O

Graty, ja teraz Silver I, planuję gold do końca tygodnia i robię przerwę do nowego roku :P

Opublikowano

i tka nikt nie pobije anonymousa, yet another casio mial i g5->p5

ogólnie gratki, ale nawet można by było to w mniejszej ilości winów zrobić ( zależy od mmr, bo ja skakałem po dwie dywizję )

Opublikowano

taki tam boosting z allegro ;D

ale co tam GZ :D

po co bym miał bostować sobie konto z golda 3 do jedynki? zobacz sobie na lolkingu czym najczęściej gram nick michuxkox a jeszcze 2gie konto z banem Nasteel grałem głownie tymi postaciami co mainuje procz shyvany bo dostalem do niej 3 skiny z gifta i czeba grac. a tak wgl zreszta dam ci linka ;0 nastepnym arg niech będzie że po co bym miał boostować konto w przed sezonie nawet jeśli jak nagrody i tak żadnej nie ma o.O

stare konto z banem:

http://www.lolking.net/summoner/eune/23552859#profile

obecne:

http://www.lolking.net/summoner/eune/34436548#profile
Opublikowano

haha pozdro jak widać nie takie elo hell na tym złocie

Opublikowano

haha pozdro jak widać nie takie elo hell na tym złocie

heh akurat jak grałem dziś eve na jungli to kolo last pick picknal ashe na suppa potem specjanie feedowal a nasz adc wszedł z gry singed na topie stwierdził że też pofeeduje xD po tym w kolejce znów tą ashe spotkałem to wyszedłem bo kolo znów chciał trollować ale w sumie to nie jest tak źle bo rzadko jak na razie się zdarzają tacy ludzie. tak btw już 54 pkty wbite może do platyny dojdę do końca tygodnia zależy jak gry pójdą :D a jeszcze takie pytanie elo się resetuje tak że ma się 1200 + 1/2 obecnego tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...