Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike GO i mało fps przy dobrym sprzęcie

ostrykebab14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem mam max 200 fps i to nie stabilne przy sprzęcie:

Intel Intel Core i5-3470 /3.2GHz, 6MB, LGA 1155, BOX/ XFX XFX Radeon HD7970 Double Dissipation 3GB DDR5 384bit (925/5500) MSI MSI Z77A-G43 /intel Z77, LGA 1155/ Crucial Crucial 8GB 1333MHz CL9 Spectek SilentiumPC SilentiumPC Deus G1-500W 80+ Bronze

Nie wiem czym jest to spowodowane mój kolega na o wiele gorszym ma 250 stabilne

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Serio mam reinstalować system,pogięło jak kompa mam od wakacji ? Gratuluje, sądzę że coś leży w plikach tego cs ale nie wiem co

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Rekrut
Opublikowano

Może standard czyli defragmentacja dysku systemowego, CCleaner, reeinstalacja CS'a, może Ci wirus się przyssał do dysku, przeskanuj kompa dobrym antywirusem ;)

Opublikowano

Ja dbam o swój komputer,używam CCleaner,czyszczę rejestr,od czasu do czasu defragmentuje dyski i skanuje go co tydzień Avastem i Malwarebytes.Po ponownym pobraniu CS GO fps podskoczyły ale nadal nie są stabilne,skoczyły na ponad 200 ale się nie trzymają nie wiem może tak ma być.

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

a czego ty wymagasz od tego sprzetu? i po co ci wiecej? nawet jesli masz onitor sportowy 120hz to wiecej niz 120fps ci nie jest potrzebne bo nie ma roznicy

Opublikowano

Liczę na stabilne FPS w grze,sprzęt jest nowy i bardzo dobry,a mi rozchodzi się o to że kolega na szrocie ma stabilne fps porównywalne do moich(po reinstalu CS) a ja nie.

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Opublikowano

Widziales tego "szrota" ? moze zartuje sobie, a tak na prawde ma bardzo dobry komputer;) . Podaj swoje ustawienia etc . A poza tym ciagle nie beda takie same fps i czasami beda spadac a czasami wzrastac ;)

Opublikowano

Znam go od 18 lat i mieszka obok mnie ;) Ustawienia zmieniłem teraz na średnie , fps często są ponad 200 ,ale to też zależy od serwa zauważyłem.

76561198024453432.png

Pomogłem ? Daj Plusika +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...