Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Przyjrzyj się pracy przy grze World of Tanks od środka

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrabiając dziś lekcje przy włączonym TV, naglę usłyszałem reklamę WoTa. Z ciekawości obróciłem się i obejrzałem do końca. Nie była to reklama, ale zapowiedź programu poświęconemu pracy Wargaming przy czołgach.

Otóż jutro (2 grudnia), o godzinie 18.00 na kanale National Geographic przez godzinę program MegaFabryki przyjrzy się bliżej pracy tego studia.

W kolejnych odcinkach ukazywane są największe fabryki świata, a dokładniej to, jak wyglądają one "od środka". Widzowie najczęściej mają okazję zobaczyć, jak powstają luksusowe samochody czy samoloty, ale tym razem twórcy programu postanowili przedstawić kulisy prac nad World of Tanks. Tym samym będzie można przekonać się, że rozwijanie gry jest naprawdę skomplikowanym procesem, w który zaangażowane jest mnóstwo osób.

Premiera programu Megafabryki: Wargaming odbędzie się w poniedziałek, 2 grudnia o godzinie 18.00 na kanale National Geographic Channel.

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/wargaming-national-geographic-channel-megafabryki.html

Kto będzie oglądał ? Ja na pewno ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...