Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dk - pve dps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc gram teraz głównie dk, bawić się w frost itp. zbytnio nie lubię.

Unh - zawsze grałem, jak wiemy dotkarz . . .

Patrząc na dps (zwłaszcza tych ubranych co swoim dmg niszcza i tankuja :p) pali i warków fury no to trochę dużo robią ...

Frost robi amz dmg (yay dotasy +hb które niszczy wszystko ;f), dużo większe od unh, porównywalne do tych bursterów ;p

No i teraz tutaj moje pytanie, da się przerobić talenty unh na jakiś tylko pod pve (pewnie nie ;d) by było gut tak jak w frost.

Ostatecznie pasowałby frost ale jakaś broń 2h do unh by się przydała i jak tu rolać :P?

A no i pacz 3.3.5a

ALLIANCE

Opublikowano

Na tym patchu, to każdy spec DK jest pod DPS głównie. A Blood w początkowych założeniach WOTLK miał być właśnie specem pod tanka.

Da się zrobić talenty unh pod PvE, problem jednak w tym że nie ma już nigdzie drzewka talentów pod ten patch. :(

Opublikowano
http://wow-space.info/menu/kalkulator#deathknight|0|330||320050500002|2300303350032040003150003133151 

Jest jednym z kilku dostosowanych pod pve buildów. Oczywiście dawno pve na wotlku dk nie grałem to glyphy nie pamiętam jak się nazywały ale wymagany to ten co zwiększa dmg z death coila+ten co zwiększa ghoulowi hp i str i ten co powodował że pestilience odświeża plagi na głównym celu.

Pod niego rotacja it,ps,bs,bs,ss potem na zmiane 3x ss /bs,pesti, ss, ss W przerwach walisz coilami i niech ci nie przyjdzie do głowy dpsować w unh. presence, blood presence do jakiegokolwiek dpsu, raz że 15% bonus do dmg wychodzi lepiej, a dwa że będziesz miał czas żeby wysrać te coile w cel, żeby rp spalić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...