Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Peoblem] Lagi na serwerze hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem serwer minecraft przez hamachi (ten z minecraft.net). Wszystko mam zrobione, serwer działa tylko jest problem a mianowicie grając z kolegą mamy straszne lagi. Jeżeli ja biegam to on widzi jakbym stał w miejscu i na odwrót, gramy na piratach.

Opublikowano

hamachi to i tak wielki szajs, przyczyny lagów może być twój internet, komputer, korzystać z przeglądarki internetowej jak grasz z kolegą, ktoś inny z domu korzysta z internetu w tym samym czasie. Ja ci proponuję znaleźć jakiś hosting który oferuje ci darmowy serwer na 12 godzin czy coś.

Opublikowano

Nie da się nie mieć lagów na hamachi, mój kolega ma net 100 mb/s byliśmy tylko on i ja, mieliśmy po max 10 fps, wykup sobie pare slotów na hostingu

Opublikowano

hamachi zawsze mialy lagi, wiec nic z tym nie zrobisz. polecam poszukac hosting dajacy 3 sloty za free lub 5 za 5zl sms. lagow nie bedzie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A może jakoś RAM przydzielić?

Bo jak mam włączony serwer bez niczego to mam tylko 11% wolne a jak wbijemy z kolegą to jest 1%/0% i to może dlatego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...